2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما لطفا ساده سازی نکنین این موضوعو همسرایشون میتونست دوسه روز حداقل بمونه بعد بره خونه باباش کسای که غیر این میگن اذت نفس ندارن...

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

تو هم برو خونه بابات ۲شب وایسا بعد به شوهرت بگو دیدی چه حس بدیه

اون پا میشه میاد خونه بابام .

خونه بابا تا خونه خودمون پیاده ۳.۴دقیقه راهه .

با خونه بابا اون با ماشین ۳.۴ساعت

خانوما لطفا ساده سازی نکنین این موضوعو همسرایشون میتونست دوسه روز حداقل بمونه بعد بره خونه باباش کسا ...

منم همینو بهش گفتم! 

گفت نمیشه باید برگردم برم سرکار😒😡😡😡

منم همینو بهش گفتم! گفت نمیشه باید برگردم برم سرکار😒😡😡😡

توام برو‌خونه بابات عزیزم 

مطمعن باش سر سزی بگذری باز تکرار میشه

میدونم خونه‌پدرت نزدیکتونه

اما خونه نباش وقتی اومد زنگم زد بگو نمیام دوسه روز 

یا خونه اقوامی که راحتی 

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

توام برو‌خونه بابات عزیزم مطمعن باش سر سزی بگذری باز تکرار میشهمیدونم خونه‌پدرت نزدیکتونهاما خونه نب ...

ببین هر جا برم پا میشه میاد😐 اینطوری نیس که بگه باشه.

پا میشه میاد 

راه حلا چیه میدید 🤦‍♀️میخاید زندگی بپاشونید یا چی

زندگی اگه قرار بود اینطوری بپاشه قطعا الان هیچ زنو شوهری روی کره زمین نبود

وقتی یک نفر چیزی رو با حرف متوجه نمیشه

قطعا باید جدی تر بهش فهموند 

ببین هر جا برم پا میشه میاد😐 اینطوری نیس که بگه باشه.پا میشه میاد

😑😂