2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

712 بازدید | 90 پست

شوهرم بعد ۱۰ روز از سر کار اومد خونه ۱ شب پیش من موند بعد رفت خونه باباش . (۴۰روز بود نرفته بود خونه باباش) گفتم اوکیه برو ۱ شب بمون بیا . حالا دیشب اونجا بود زنگ زده میگه فردا میام . یعنی دوشب اونجا بمونه🙁

از ناراحتی داره گریم میگیره . چرا باید ۲شب بمونه اونجا . اصلا چرا باید بعد ۱۰ روز فقط ۱شب بمونه بعد بره . 

بهش گفتم برگرد . برنگردی دیگه بات حرف نمی زنم...گفت جان خودت نمیشه زشته فردا میام . پول ریختم برات کفش بگیر وقتی اومدیم ۲.۳روز می برمت بیرون . منم گفتم پول بخوره تو سرت گوشی رو قطع کردم .

دیگه نه باهاش حرف میزنم . نه زنگ میزنم نه جواب میدم نه وقتی اومد رابطه میزارم داشته باشیم . اصلا جدا ازش می خوابم...

حق با کیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت باشی

ولی قطعا اونم تو رو دروایسی خانوادش قرار گرفته

و نتونسته بهشون نه بگه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

حق داری ناراحت باشیولی قطعا اونم تو رو دروایسی خانوادش قرار گرفته و نتونسته بهشون نه بگه

آره تو رودروایسی قراره گرفته . باباش خودش زنگ زد بیا بریم . خب یه روز بسه . چرا دو روز؟ ☹

آره تو رودروایسی قراره گرفته . باباش خودش زنگ زد بیا بریم . خب یه روز بسه . چرا دو روز؟ ☹

دیگه شوهرا همینن

خانواده شون هر چی بگن نه نمیگن

قهر کن

ولی دیگه خیلی بزرگش نکن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐