2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 86 پست
غلط کرده مرتیکه پررو بقرآن قسم اگه اون لحظه من بودم بهم میگفت معلوم نیست خودت چکار میکنی چنان میزدم ...

حالا بزنم تو دهنش چی میشه ؟پدرو مادرش پایین نشستن صدامو بردم بالا گفت صداتو بیار پایین 

گناه من سادگی بود .

تورو خدا هر کدومتون تجربه زندگیو دارین بگین چیکار کنم؟قهر کنم ، یا نه شب که اومد بگم تکلیفه منو معلوم کن از دستش خسته ام ، لعنت به من چرا ازدواج کردم

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم داره میترکه ، بدتر اینکه دست پیشو میگیره ، به دختره پیام داده بود دوست داشتنی هستی ، اصلا شما شو ...

چرا میزارین انستا یا تلگرام داشته باشن شوهراتون بخدا مصیبته فتنه  عالمه این برنامه ها منکه میگم اگه دوستش داری دوست داره باهم حرف بزنید انستا شوحذف کنه 

باش اول صبی خونتو کثسف نکن 

کثیف

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
چرا میزارین انستا یا تلگرام داشته باشن شوهراتون بخدا مصیبته فتنه  عالمه این برنامه ها منکه میگم ...

ببخشید جطور میشه مرد گنده رو مجبور کرد برنامه هارو نداشته باشه؟ 

واقعا سواله برام

اللهم صل علی محمد و آل محمد
چرا میزارین انستا یا تلگرام داشته باشن شوهراتون بخدا مصیبته فتنه  عالمه این برنامه ها منکه میگم ...

آخه میگه کاردارم واسه شغلم ، ولی دیشب گفت همه دخترارو بالک میکنم ، خودم دیشب گوشیشو گرفتم و به دختره پیام دادم بیداری ببینم چی جواب میده ، خبری نشد

گناه من سادگی بود .
گوشیش رو بنداز تو آب بعد دوساعت آبکش کن   خشک کن و بزار تو جیبش الان نه یه ماه بعد  گوشی ...

یکی دیگه میخره ، ببخشید ولی بهمتون میگم اگه مجردهستین یا اطرافتون مجرد هست هرگز با مرد بازاری ازدواج نکنید، زبونش انقدر درازه میگه هر کار بخوام میکنم

گناه من سادگی بود .
ببخشید جطور میشه مرد گنده رو مجبور کرد برنامه هارو نداشته باشه؟  واقعا سواله برام

چجوری نمیخواد بهش بگه بازبون خوش بگه  زندگيمو دوس دارم براش تلاش کردم الان میخوای بایه برنامه ی علکی که نمیدونی باچه زنایی حرف میزنی میخوای زندگیمونو نابود کنی.

یکی دیگه میخره ، ببخشید ولی بهمتون میگم اگه مجردهستین یا اطرافتون مجرد هست هرگز با مرد بازاری ازدواج ...

مونده به شانس خواهر بعضیا زن دارن شبیه مارمولک آفریقایی به کسی نگاه هم نمیکنن

خیلی بیشعوره اول اومدم دنبالم تو اتاق خواب بهم میگه اینا چیزی نیست اشتباه میکنی ، آخه من خودم تو این ...

بجا گریه یا گوشیشو توسرش خورد کن یا توهم همینکار کن بعد چیزی گفت بگو اینا ک چیزی نیس😐