2777
2789

داییم دو هفته ای میشه فوت کرده عمو نامزدمم میشه و پسر عمه زنداییم(مادر شوهرم) هفته دیگه عروسی پسر خاله نامزدمه برام دارن لباس و کفش و کیف اینا میخرن هی اصرار می‌کنن منم بیام من گفتم نمیتونم بیام هنوز چهلم نشده نمی‌دونم چیکار کنم بدجور گیر دادن که بیام میگن زشته نیای منم گفتم اینکه تا چهلم صبر نکنی بری عروسی این بیشتر زشته 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

عزیزم نرو این به احترامی به مادرته بگو ما داغداریم و انتظارتون بیجائه.. داداش مادرت فوت کرده به احترام مادرت نرو بگو انتظار داشتم بیایین حداقل از مامانم اجازه بگیرین هنوز چهلم نشده عروسی میگیرین که نیومدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نرو این به احترامی به مادرته بگو ما داغداریم و انتظارتون بیجائه.. داداش مادرت فوت کرده به احتر ...

اره منم ب همین علت نمیخوام برم 

عروسی پنجشنبه باشه یعنی ما عصرش میریم بهشت زهرا شبش عروسی اصلا نمیشه

اره منم ب همین علت نمیخوام برم عروسی پنجشنبه باشه یعنی ما عصرش میریم بهشت زهرا شبش عروسی اصلا نمیشه

اصرار کرد بگو بفرض دایی همسرم بود و  داداش شما بود آیا اجازه میدادی پسرت بیاد عروسی که از من توقع و انتظار داری؟؟؟؟ 

اصرار کرد بگو بفرض دایی همسرم بود و داداش شما بود آیا اجازه میدادی پسرت بیاد عروسی که از من توقع و ...

پسر عمه خودش میشه که فوت کرده حتی پسر عمو مامانشم میشه داییم اما دیگه عروسی رو تاریخشو عوض نکردن ایناهم می‌خوان برن منم گفتم به نامزدم خب پسر خالته برو من چرا بیام 

خیلی فامیل نزدیکی هستحالا فامیل شوهرتم هستجدا از اون فامیل مادرشوهرت و مامان داماد جدید هم هستتعجب م ...

بله از همه طرف فامیلیم اگه بعد چهلم بود من مشکلی نداشتم میومدم اما قبل چهلم واقعا نمیشه رفت اما گیر دادن بیام میگن زشته نیای