2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 86 پست
گلم قاضیه جی تروخدا فک میکنی طرفه زنن .من رفتم میدونم چه وضعیه با چشم قدرتت میدن همون قاضی ها 

فکر میکنم بهترین راه همون باشه که من برم اینستا نصب کنم و مثل خودش پیام بدم ، چقدر ندید بدید به خدا من محیط کارم همشون مردن یه بار با یکیشون پیام ندادم.

گناه من سادگی بود .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنم بهترین راه همون باشه که من برم اینستا نصب کنم و مثل خودش پیام بدم ، چقدر ندید بدید به خدا ...

نه گلم .منم شرایطم مثله توه حیف نیست دهنو و انگشته هودتو کثیف کنی چت کنی ؟؟؟؟ واسه کی ؟؟؟؟ میدونم میخوای جبران کنی اما خودتو به گناه الوده نکن .من شوهرم میکه مثل فاطمه رهرا پاکی اخه گفتم بهت خیانت میکنم که اینو گفت .گفتم ببین تو سهلی من وایه تو شرفه خودمو حفظ نمیکنم واسه خودم میکنم هرگزم واسه تو بی ارزش این کارو نمیکنم چون به خوذم و شخصیت و عزت نفسم اهمیت میدم و هرزه نیستم

نه گلم .منم شرایطم مثله توه حیف نیست دهنو و انگشته هودتو کثیف کنی چت کنی ؟؟؟؟ واسه کی ؟؟؟؟ میدونم می ...

آخه شوهر من دست پیشو گرفت به جای معذرت خواهی میگه تو خودت اینطور معلوم نیست چیکار میکنی در صورتیکه میدونه من تو هیچ سایتی عضو نیستم

گناه من سادگی بود .
خوب خدا رو شکر تو فکر اوردنش هم نباش

آخرش چی ؟باید چیکار کنم .من خانوادم پشتم هستن ولی مامانم تومور داره وتنها دلخوشیش اینه که من ازدواج کردم خیلی ناراحتم کاش شوهرم بمیره خیلی اذیتم میکنه

گناه من سادگی بود .
ببخشید جطور میشه مرد گنده رو مجبور کرد برنامه هارو نداشته باشه؟  واقعا سواله برام

واالا من به شوهرم گفت چندروز اخلاق بد شده مال اینستا همش دخترای ظریف میبینی بدت ازمن میاد تومنو دوست نداری وخیلی چیزا دیگه گوشی داد به خودم گفت حذفش کن مرد نیستن اگه نصبش کنم خیلی راحت باسیاست

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

یکی دیگه میخره ، ببخشید ولی بهمتون میگم اگه مجردهستین یا اطرافتون مجرد هست هرگز با مرد بازاری ازدواج ...

همشون همینن 

اگه پررو هست و میخوای ادبش کنی باید اعصاب داشته باشی

اگه از پدرومادرش خجالت میکشه یا میترسه حالشون بد بشه با اونا تهدیدش کن نباید بزاری از موضع قدرت باهات حرف بزنه این مردا شعور ندارن وگرنه اینکارو نمیکردن

باید از یه چیزی بترسه که دیگه همچین غلطی نکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین