سلام من برنامه نویسم در شروع برنامه نویسی اصولا شما نباید دنبال حوزه ای باشی ! اینو به اشتباه هوش مصنوعی گفته ( احتمالا ) که کاملا مسیری اشتباهه ! در شروع برنامه نویسی معمولا بدون در نظر گرفتن حوزه های مختلف اولش مبانی و منطق برنامه نویسی رو یاد میگیرن که در همه حوزه ها کاربرد داره بعدش ذهنتون باز تر میشه و راحت خودتون میتونید مسیر بعدی رو انتخاب کنید برای شروع زبان سی پلاس پلاس بهتره مبانی رو هم میتونی از دوره های مناسب شروع برنامه نویسی مثل دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی طی کنید
💻 مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینو من گرفتم کلاه برداری محض بود قیمتشم بالا بود گول این تبلیغات مزخرف رو نخورید
من با این دوره ی آموزشی شروع کردم و خیلی هم خوب بود حرفت خیلی جالب و خنده دار بود یه سایت و مدرس معتبر رو میخای بکوبی الان؟ خخخ تو همین نی نی سایت سرچ بزنی ده ها نفر این دوره را تهیه کردن راضی بودن منم به پیشنهاد یکی از همین نی نی سایت این دوره رو پیدا کردم
💻 مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود