2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 86 پست
من اصلا تو اینستا نبودم و چیزی بلد نیستم فقط رفتم رو اون دختره بعد پیاماشو دیدم

چرا  بلد نیستی خواهر من دوره آکبند بودن خوب است تموم شد الان باید آنلاین باشی بتونی فردا پس فردا بدونی بچت چکار میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تو اینستا نبودم و چیزی بلد نیستم فقط رفتم رو اون دختره بعد پیاماشو دیدم

ببین وقتی رو اکانت اون دختر زدی.برو تو قسمت مسیج،اگه اونجا پیام داده بهش،یعنی به صورت خصوصی باهاش حرف زده، ولی اگه خانمه عکسی گذاشته و زیر عکس که همه نظر میدن چیزی نوشته،اون یعنی براش تو قسمت عمومی کامنت گذاشته.ولی درهرصورت توجیه کارش نمیشه هیچ کدوم

شوهری که با یه اینستا بخاد از راه بدر شه بره به درک 

بره به درک ولی باید تکلیف منو معلوم کنه ، نمیشه یه مرد با زنش سرد باشه بعد به دخترایه دیگه در تماس باشه

گناه من سادگی بود .
بعد چیکار کنم منم برم به آقایون پیام بدم .

من اينو گفتم؟؟!!

گفتم نصب كن  بدونه خودت دارى و با اين برنامه اشنايى دارى پرت و پلا تحويلت نده 

كلا كار خاصى نميتونى بكنى ادم بايد جوهرش درست باشه اگه نباشه هر كار كنى اون يه راهى پيدا مى كنه كه كارشو مخفيانه پيش ببره

سرم داره میترکه ، بدتر اینکه دست پیشو میگیره ، به دختره پیام داده بود دوست داشتنی هستی ، اصلا شما شوهراتون تو اینستا پیام میدن یا لایک کنن خانمیو .

گناه من سادگی بود .
چون همین خب خب کردنا باعث میشه اینجوری قطره چکونی بگه خب میخواست پست اول بگه یعنی شما خب خب نکنی اسی ...

باش اول صبی خونتو کثسف نکن 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم