2777
2789
عنوان

آقا جان مبارک است ردای امامتت😍

10682 بازدید | 1417 پست

🪷به نام خـدا مهــربون🪷

سلام خدا بر حبل المتین،لنگر آسمان و زمین⚓
عزتِ و شَرف دین،مهدی صــاحب الزمـان امامِ مُعین ...

🌺🌺و سلام بر شما بندگان صالح خدا
که قرار است در آینده ای نزدیک،

زمین🌍را به ارث ببرین و‌ وارثان آن باشین🌱
🌸و این روز فرخنده رو به محضر مبارکشان و شما عزیزان تبریک و شاد باش عرض میکنیم🌹

امروز تجدید بیعت میکنیم با فرمانروا🤚
تاج گذاریت مبارک مولا🥰👑

🌿در کنار هم قرار عاشقی را مرور میکنیم

تا به قسمت روشن آن برسیم
مثلا  لحظه ی شیرین وصال ...😍🤩
تا آن روز بیقراریم و روز شمار🕊️
تا از در برسد هیبت نورانی یار ...🌞

🌼🌼بیعت میکنیم همین ساعت دست در دست هم🤝

برای از راه رسیدن منجی که دنیا با آمدنش دگرگون میشه

جهان را بیدار میکنیم تا صدامون گوش فلک رو پر کنه🤍

✍️با نوشتن #عهد_میبندم✋‍  در ثواب تاپیک 

شریک بشید😍

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#عهد_میبندم

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

#عهد_میبندم

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      

🌻⃟ * من، با همهٔ خُردی و ضعفِ خود، در این عصرِ حیرانی 

و غربت، دستِ بیعت به سوی امامِ غایبِ خود دراز میکنم

بیعت من، زمزمهٔ یک دل تنها نیست؛

همسراییِ با تمامی جانهایی است که در قنوتِ اشکها و

، چشم به راهِ طلوعِ خورشیدِ عدالتند. ☀️⛅️

💠این بیعت، یعنی پذیرفتنِ ولایتِ آن که نامش درمانِ دردهای بشریت است و ظهورش، فصلِ پایانِ تمامی جورها 

و ستم هاست

🌻⃟ *این بیعت، نوشتن پیمانی ناگسستنی بر طومارِ جان است. پیمانی که در هر نفَس، با تکرارِ «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» 🤲 

تمدید میشود و با هر ذکرِ«یا مهدی» رنگی از اخلاص میگیرد✨️

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

امانت بر آسمـان و زمیـن و کوه ها عرضه شد🤌

امام صادق – علیه السلام – در تفسیر آیه«ما امانت را بر آسمان ها و زمین و كوه ها عرضه داشتیم، آنها از حمل آن سر برتافتند 

و از آن هراسیدند؛اما انسان آن را بر دوش كشید؛ او بسیار ظالم 

و جاهل بود» فرمود:

امانت، ولایت امــ‌یر المــ‌ؤمنین – عَلَیْهِ السَّلامُ – است.🌱💓

نور الثقلین، ج 4، ص 312»🍃❤️🧡💚💛💙

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🔴هر که او را نشناسد مرا نشناخته...

🌿پیامبر اکرم (ص) 

به راستی علی به ولایت از خدای عز و جل بر خلق امیر است.

از بالای عرش خود آن را منعقد نموده و ملائکه را گواه گرفته 

که علی (علیه السّلام) خلــ‌یفة اللَّه و حجت اللَّه و امـــ‌ام مسلمانان است طاعتش واجب و قرین طاعت خدا و نافرمانی از او قرین نافرمانی خدا است 

هر که او را نشناسد مرا نشناخته و هر که او را بشناسد مرا شناخته است. 

هر که منکر امـــ‌امت او است منکر نبـــ‌وت من است

و هر که امیری او را انکار کند رسالت مرا انکار کرده است 

و هر که فضایل او را رد کند از فضایل من کاسته است،

هر که با او نبرد کند با من نبرد کرده است و هر که او را دشنام دهد مرا دشنام داده است زیرا او از من است از گل من خلق شده و او شوهر فاطمه دختر من است و پدر دو فرزندم حسن و حسین است ..🌿

الأمالی (للصدوق)، صفحه 132 – 131🌱🌹

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نغمه‌ای برای بیعت مجدد🎶

این پیمان و عهدیعنی:🌹🦋

☀️«ای مولای من!ای صاحب الزمان! 

من،این بندهٔ ناچیز، سر در راهت میسپارم،چشم به راهِ توام

تا در هر لحظه، جاری در مسیرِ رضایتِ خدا و شما باشم. 

دلم را مدرسهٔ عشقِ تو کرده‌ام و وجودم را میعادگاهِ انتظار

بیعت میکنم که هرگز از انتظار تو خسته نشوم و در طلبِ

ظهورت، لحظه ای آرام ننشینم.»🌼

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

ولایــت ما ولایــت خداست 🌞

امام صادق – علیه السلام – فرمود:همانا ولایت ما ولایت خدا است، ولایتی که هیچ پیامبری جز با آن مبعوث نگشته است.

امالی مفید، ص 142»🌹

💖 اللّهُـــ‌مَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّـــ‌ل فَرَجَهُم 💖

🤔منظور از حکمت چیست ❓️

که خدا به هر کس که عنایت کند خیر زیاد داده ⁉️

❇️ امام علی علیه السلام 🪷

در تفسير آيه «به هر كس حكمت داده شود، خير فراواني داده شده است» ؛ مراد از حکمت، بندگي خدا و شناختن امام است.

الکافي، جلد 1، صفحه 185🌹🤍

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403