2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 86 پست
مونده به شانس خواهر بعضیا زن دارن شبیه مارمولک آفریقایی به کسی نگاه هم نمیکنن

واقعا راست میگی؟ ولی اگه منم اینکارو کنم چه زندگی میشه من دوست ندارم خیانت کنم ، از نظر من پیام خیانته

گناه من سادگی بود .
چجوری نمیخواد بهش بگه بازبون خوش بگه  زندگيمو دوس دارم براش تلاش کردم الان میخوای بایه برنامه ی ...

عمرا بااین حرفا قبول کنن تازه اینجوری بگی با زنای دیگه حرف میزنی دعوا راه میندازن

اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چه گناهی کردم که این نصیبه من شد ، خدا پدر و مادرشو لعنت کنه تا ما دعوامون میشه میان میگن پس ...

کاش بامرد از خود کوچک تر ازدواج نمیکردی البته ببخشید جسارت میکنم این حرفو میزنم.خواهرم فقط یکی دوماه از شوهرش بزرگتر بود انقدر شوهرش خودشوبالامیکشید که نگو خواهرم بعد پنج ماه بو فکر کنم شناختش ازش جدا شد  خداروشکر صد مرتبه که بهترشوکرد الان

کاش بامرد از خود کوچک تر ازدواج نمیکردی البته ببخشید جسارت میکنم این حرفو میزنم.خواهرم فقط یکی دوماه ...

من ۱ سال بزرگترم ولی اصلا بهم نمیاد همیشه خواستگارام ۴ ال ۳ سال کوچکتر بودن ، اون الان ۱۰ سال پیرتر میزنه ، 

گناه من سادگی بود .
واقعا که زن به این همه. کمالات چراولش. نمیکنی بره بدونه طعم زندگی باهر هرزه ای چجوره 

۲ ماه پیش قهر رفتم خونه بابام ، رفتم مشاوره گفت چرا قهر اومدی برو زندگیتو بکن باهاش حرف بزن ، الانم بایدحقمو بده تا برم این میخواد کاری کنه من خودم برم 

گناه من سادگی بود .
هیچی مثل شوهره من 

شما چیکار میکنی ، آخه خیلی پررو شده ، من خودم وضع مالیم بد نیست اصلا نیازی بهش ندارم ولی زندگی بهم زدن راحت نیست نمیدونم چیکار کنم.

گناه من سادگی بود .
۲ ماه پیش قهر رفتم خونه بابام ، رفتم مشاوره گفت چرا قهر اومدی برو زندگیتو بکن باهاش حرف بزن ، الانم ...

هه تواین. گرونی خواهرم همین جوری نری خونه  بابات تاقرون آخر ازش بگیر چون اولا حقته دوما توکه خیانت نکردی ساف راست پوس کنده به قاضی بگو دمار از روزگار در میاره 

شما چیکار میکنی ، آخه خیلی پررو شده ، من خودم وضع مالیم بد نیست اصلا نیازی بهش ندارم ولی زندگی بهم ز ...

گلم طلاق خیلی سخته کسی این حذفو درک نمیکنه هی میگن طااق بگیر طلاق بکیر کسی که تو این پروسه طلاق بوده میدونه چی به جیه .من شوهرمو با هزار تا ترفند اماحان کردم که کنار بزاره ترک کنه اما روش بیشتر شده چون هر بار به روش اوردم .من نتونستم کنترلش کنم هر بار توحیه میکنه کارشو میگه اینا مزاحمن میخوام با زبون بگیرمشون ببینم کین .من وابسه هستم از نظر مالی یه کارایی دارم انجام بدم به کم پول پس انداز کنم .شاید در اینده جدا شم .چون ۶ ساله میجنگم باهاش

هه تواین. گرونی خواهرم همین جوری نری خونه  بابات تاقرون آخر ازش بگیر چون اولا حقته دوما توکه خی ...

گلم قاضیه جی تروخدا فک میکنی طرفه زنن .من رفتم میدونم چه وضعیه با چشم قدرتت میدن همون قاضی ها