سلام من برنامه نویسم در شروع برنامه نویسی اصولا شما نباید دنبال حوزه ای باشی ! اینو به اشتباه هوش مصنوعی گفته ( احتمالا ) که کاملا مسیری اشتباهه ! در شروع برنامه نویسی معمولا بدون در نظر گرفتن حوزه های مختلف اولش مبانی و منطق برنامه نویسی رو یاد میگیرن که در همه حوزه ها کاربرد داره بعدش ذهنتون باز تر میشه و راحت خودتون میتونید مسیر بعدی رو انتخاب کنید برای شروع زبان سی پلاس پلاس بهتره مبانی رو هم میتونی از دوره های مناسب شروع برنامه نویسی مثل دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی طی کنید
هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینو من گرفتم کلاه برداری محض بود قیمتشم بالا بود گول این تبلیغات مزخرف رو نخورید
من با این دوره ی آموزشی شروع کردم و خیلی هم خوب بود حرفت خیلی جالب و خنده دار بود یه سایت و مدرس معتبر رو میخای بکوبی الان؟ خخخ تو همین نی نی سایت سرچ بزنی ده ها نفر این دوره را تهیه کردن راضی بودن منم به پیشنهاد یکی از همین نی نی سایت این دوره رو پیدا کردم
هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود