2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین

338 بازدید | 24 پست

تا حالا تجربه سقط داشتید؟ من به خاطر بیماریم‌ نباید دیگه بچه دار بشم یه بار حامله شدم دکتر قرص داد با قرص سقط کردم خیلی وحشتناک بود، این ماه باید پنجم پریود میشدم ولی نشدم شروع کردم زعفرون، عروس پشت پرده، دمنوش تخم شوید و جعفری الان چند روزه دارم میخورم ولی حتی یه لکه بینی هم نداشتم فقط هربار که میخورم شونه‌هام درد می‌گیرن؟ سقط با داروهای گیاهی چطوریه کسی میدونه؟ چرا حتی یه لکه بینی هم ندارم فقط درد شونه‌ و احساس فشار تو شکمم

دارم‌ از استرس میمیرم‌ میترسم مجبور شم  دوباره قرص بگیرم سقط با قرص خیلی درد داشت خیلی😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ ببند واس شوهرتو در وهله اول

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

فکر کنم سقط با قرص راحت تر باشه تا گیاه به خصوص شما که هم مریضین هم دکتر قرص میده و غیرقانونی نیست که نگران باشید

اما برای کمک اگر بری عطاری هایی که قدیمی ترن بپرسی بهت میگن

عزیزم من که پرستارم حتی نمیتونم چیزی برات تجویز کنم حتما با ماما صحبت کن اگر خواستی میتونم شماره مام ...

سلام عزیزم میشه شماره ماما رو برای من بفرستی باردارم واقعا احتیاج دارم

بعد تجربه اولت چرا جلوگیری نمیکنی اونم ب فاصله ۵ ماه خیلی سخته ک

چون لگنم مشکل داره نمیتونم‌ آی یو‌ دی بزارم ، قرص هم اصلا روم‌ اثر نداره همش قرص باردار میشم، دکترم‌ میگفت چون مغناطیس درمانی انجام میدین قدرت باروریت‌ خیلی بالاست، شوهرمم همکاری نمیکنه