2777
2789
عنوان

چینی ایرانی بخرم؟

1511 بازدید | 41 پست

سلام دوستان میخام چینی بخرم شیک باشه و برای مهمونی و البته اگر خوب وسبک باشه یک دست هم برای استفاده خودم

بنظر شما چینی ایرانی خوبه وزنش سبک هست ؟الان دیدم چینی اصفهان رو

چینی پردیس کاشان خوبه؟شکلش قشنگ بود میخام اینترنتی بخرم برام شهرستان بفرسته.

و چینی زرین چطوره ؟از اون رنگی رنگی ها برای استفاده خودم بخرم

پردیس خریدم سبکن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ایرانی ها بلور و شیشه شون چندین ساله واقعا عالی شده هم طرح هم جنس .

چرا پول چند برابر بدی برای جنس مشابه خارجی ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طرح های زرین را خیلی دوست دارم  ولی مامانم داره سبک نیست

جدا زرین هم سنگینه

راستش من یک دست چینی بیشتر ندارم.لومینارک فرانسه زیبا با کیفیت ولی خب بعضی هاش هم شکست

چینی زرین آنقدر ظریف و زیباست  من برای سرویس و دم دستی دارم واقعا کلاسیک و بی نظیره

کدوم طرح رو داری برای مهمونی واستفاده خودت به منم تقلب برسون

چینی پردیس کاشان این طرحش برای مهمونی خوبه مثل اون میخام ولی میترسم سنگین باشه ورنگ رو بره