لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
ببخشید چند هزینه کردید برا آزمایشات و آیا رو دفترچه هم قبول میکنن؟
بله ۱۵۰۰ بدون دفترچه شد.بیا این گروه ک برات فرستادم عالیه
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
اخه فکر کنم سقط آور هم باشه . من ببخشید قبل پری چند روز لکه بینی دارم یا رحم سرد . نمیدونم چطور درمانش کنم . خیلی حواسم هست چیزهای سرد نخورم . اما باز ادامه داره
اخه فکر کنم سقط آور هم باشه . من ببخشید قبل پری چند روز لکه بینی دارم یا رحم سرد . نمیدونم چطور درما ...
نمیدونم عزیزم با دکتر مشورت کن.
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
خیلی دلم گرفته اگر بچه اولم مونده بود الان ۴ سالش بود ...مادرم هم ۵ سال پیش از دست دادم خواهرم ندارم ...
روح مادر بزرگوارتان شاد . براتون صلوات میفرستم . بهترین چیز برای خانمها ورزش و پیاده روی هست . هر چند با شرایط اینروزها زیاد بیرون نمیشه رفت . حداقل توی خونه تحرک داشته باشیم
تهران که بودید مگه خونه آپارتمانی نبود؟ برای آزمایش و چکاپ چطور میرفتی گلم ؟ آخه خونه خودم پله زیاد ...
آره آپارتمانی....کلی میگم استراحت مطلق نیاز نیست....فقط پله چکار سنگین رعایت کنی...آزمایش روز آخر انتقال بود ک رفتم.آمپول شوهرم میزد برام...برا سونو و آزمایش بعد مثبت شدن هم هر روز ک نبود دیگه آروم میرفتم.طبقه۱بودیم.تو پله آروم برو...نیازی ب استرس نیست
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر