2777
2789
زنگ زدم تهران گفت ۱۵ ملیون با داروهاش

خب وقتي انقدر برات مهمه يجوري جورش كن

بهتر از اينه كه انقدر عذاب بكشي

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چند بار سقط داشتید و تو چند هفته......چه دکتر ی براتون از مایش نوشت که فهمیدید مشکل ایمنی انعقادی دا ...

۲تا سقط ۶هفته

یه عالمه آزمایش دادم اسماشونو نمیدونم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش ضعیف بودن همسرم و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم

منم ی خارج رحمی داشتم که ی لوله فالوپ رو از دست دادم البته تو ای یو دی حامله شدم و بعدش تو ۳۴ هفته بچم هیدروپس بود و زنده نموند و بار سوم ناخواسته باردار شدم که توی هفت هفته بعد از مسافرت سقط شد البته بچه اولم خداروشکر پسر بود وده سال پیش سالم به دنیا اومد والان یک بچه دارم وبرا دومی این بلاها به سرم اومد

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
۲تا سقط ۶هفته یه عالمه آزمایش دادم اسماشونو نمیدونم

من پیش ی دکتر رفتم گفتن چون تو ی زمان خاص نبوده میتونید باز اقدام کنید مشکلی ندارد ...ولی من خیلی می ترسم ...چون واقعا روحیم خورد شد

منم ی خارج رحمی داشتم که ی لوله فالوپ رو از دست دادم البته تو ای یو دی حامله شدم و بعدش تو ۳۴ هفته ب ...

عزیزم پس معلومه که زود باردار میشی 

اصلا نگران نباش زیر نظر یه دکتر خوب حتما ایندفه حامله میشی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
بله شکر خدا.الهی نصیب همه بشه.بعد ۵سال...کلی دوا درمان.چهارمین آی وی اف...تمام زندگیمو فروختم .شوهرم ...

الهی هزار مرتبه شکر . تبریک میگم گلم . ممنون که اومدی و شادمون کردی . میبوسمت . ای کاش بیشتر برامون توضیح بدی . یعنی 14 روز انتقال مخصوصا کامل دراز کشیده بودید و 9 ماه رو ؟

عزیزم پس معلومه که زود باردار میشی  اصلا نگران نباش زیر نظر یه دکتر خوب حتما ایندفه حامله میشی

خیلی دلم گرفته اگر بچه اولم مونده بود الان ۴ سالش بود ...مادرم هم ۵ سال پیش از دست دادم خواهرم ندارم ....می ترسم چون یک لوله دارم نازایی هم اضافه بشه ومشکلم چند تا ....من همیشه برا همه منتظران دعا میکنم هر چی به خیر و مصلحت هست پیش بیاد

گلم ویتاگنوس رو تا چند روز قبل پری مصرف میکردید ؟

یادم‌نمیاد دقیق.ولی قطرشو میخوردم.

۲تا سقط ۶هفته یه عالمه آزمایش دادم اسماشونو نمیدونم

ببخشید چند هزینه کردید برا آزمایشات و آیا رو دفترچه هم قبول میکنن؟

مرسی عزیزم لطف داری،من خودم تجربه یه دوره کوتاه درحدچندماه انتظار رو داشتم وکاملا درکتون میکنم ولی د ...

خواهشا من روهم یادت نره گلم دعا کنی . واقعا انتظار برای بچه خیلی سخته 

الهی هزار مرتبه شکر . تبریک میگم گلم . ممنون که اومدی و شادمون کردی . میبوسمت . ای کاش بیشتر برامون ...

فدات عزیزم .آره از بس میترسیدمددراز کش بودم.ولی دکترها تاکیید میکنن زندگی عادی بکنید.فقط کار سنگین نکنید....بالا وپایی پله زیاد نرفتن

همینا کافیه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

امیدوارم نصیب همه منتظرا بشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر