2777
2789

صبح تا شب تا تو خونه پدر مادرم بودم بشور بپر جارو کن مهمان داری کن ازشون نگهداری کن لباساشون بشور اتو کن منتی هم نیست اصلا وظیفمه خب الان نشسته بودم پدرم گفت گوشی رو بزن شارژ یه کلمه گفتم نمی تونم شروع کرد منت گذاشتن که رفت قرص های رایگان رو برا بیماریم گرفت من خیلی براشون سود داشتم دارم مالی چقد طلا دادم بهشون پس ندادن من عمرا دیگه بذارم بر قرص هامو بگیره

...

شروع کرد هرچی دلش خواست گفت منم گفتم می خواستی بچه دار نشی فقط بدبختی کشیدم چه محبتی دیدم اگه محبتی هم کردی به دخترات بود جهاز سیسمونی وووو بهترین غذاها جلوشون وقتی میرن خونه شون

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثم خواهرام برادرام نیست بحثم این اگه پدری کردی برا اوناست خواهرشم ارزش اونا بیشتر منم گفتم دیگه سر من هوار نشین وقتی میان اینجاه برو خونه همون بچه های عزیزت

...

پس فکر کردی ۹۰ درصد مردم برا چی چه دار میشن عده ی خیلی کمه بچه میارن که بتونه خوب زندگی کنه و خوشبخت ...

بخدا کلفتشونم اصلا به دیدشون نمیاد اما اونا یه لیوان جابه جاکنن چنان تشکر می کنن

...

پس فکر کردی ۹۰ درصد مردم برا چی چه دار میشن عده ی خیلی کمه بچه میارن که بتونه خوب زندگی کنه و خوشبخت ...

همه مردم بچه دار میشن از تنهایی در بیان یا دختر دار میشن که کاراشون رو انجام بدن 

به قول بعضیا گریه کن میخوان 😥