2777
2789
الکی زیاد گرمی نخور چون گاهی ما فکر می کنیم ک رحممون سردِ و گرمی می خوریم در حالی ک اینطور نیست و ...

البته قبول دارم کسانی که رحم سرد ندارن و گرمی زیاد بخورن باعث ناباروری میشه

ببخشید عذر می خوام وقتی پریود میشی رنگ خونت قرمز روشنِ یا تیره و لخته لخته؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم دوسین رو تا چند روز قبل پری مصرف میکردی . آخه سقط آور هست ؟ من هم مصرف میکنم اما توی زمانش نگران ...

از روز پری تا ده روز قبلش

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
ببخشید خط دوم رومتوجه نشدم . میشه دوباره بگی نازنینم .آخه از تجربیاتتون باید استفاده کنیم .  &n ...

خخخخ...خاستم بگم.دوستام استفاده نکردن عزیزم.مهم اینه شکمت نرم باشه یبوست نباشی....

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
آره عزیزم از این فلزیها از داروخانه گرفتم دو سالم استفاده نکردن من دیگه خیلی حساس بودم😬

سلام ایناز گلی . خوبی ؟ مشکل من و خیلی از افراد اینه که به باردار شدن و باردار نشدن زیاد فکر میکنیک. شما ماهی که نتیجه گرفتی شکرخدا ، چطور سعی کردی از لحاظ فکری آرام باشی؟

سلام ایناز گلی . خوبی ؟ مشکل من و خیلی از افراد اینه که به باردار شدن و باردار نشدن زیاد فکر میکنیک. ...

خوبی عزیزم.اینکه بگم اصلا فک نمیشه کرد دروغه....من زیاد مذهبی نیستم.ولی تو دوران انتقال و بارداری.خیلی  بخدا نزدیک شو...از ختم قرآن .تا ختم زیارت عاشورا. دعا توسل.صلوات شمار از دستم در نمیومد بجا فک کردم صلوات.استغفرالله.....فقط وفقط آرامشت اینه از خودش بخاه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر