لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
ببخشید عذر می خوام وقتی پریود میشی رنگ خونت قرمز روشنِ یا تیره و لخته لخته؟
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آره عزیزم از این فلزیها از داروخانه گرفتم دو سالم استفاده نکردن من دیگه خیلی حساس بودم😬
سلام ایناز گلی . خوبی ؟ مشکل من و خیلی از افراد اینه که به باردار شدن و باردار نشدن زیاد فکر میکنیک. شما ماهی که نتیجه گرفتی شکرخدا ، چطور سعی کردی از لحاظ فکری آرام باشی؟
سلام ایناز گلی . خوبی ؟ مشکل من و خیلی از افراد اینه که به باردار شدن و باردار نشدن زیاد فکر میکنیک. ...
خوبی عزیزم.اینکه بگم اصلا فک نمیشه کرد دروغه....من زیاد مذهبی نیستم.ولی تو دوران انتقال و بارداری.خیلی بخدا نزدیک شو...از ختم قرآن .تا ختم زیارت عاشورا. دعا توسل.صلوات شمار از دستم در نمیومد بجا فک کردم صلوات.استغفرالله.....فقط وفقط آرامشت اینه از خودش بخاه
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر