لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
چند بار سقط داشتید و تو چند هفته......چه دکتر ی براتون از مایش نوشت که فهمیدید مشکل ایمنی انعقادی دا ...
۲تا سقط ۶هفته
یه عالمه آزمایش دادم اسماشونو نمیدونم
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
دلیلش ضعیف بودن همسرم و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم
منم ی خارج رحمی داشتم که ی لوله فالوپ رو از دست دادم البته تو ای یو دی حامله شدم و بعدش تو ۳۴ هفته بچم هیدروپس بود و زنده نموند و بار سوم ناخواسته باردار شدم که توی هفت هفته بعد از مسافرت سقط شد البته بچه اولم خداروشکر پسر بود وده سال پیش سالم به دنیا اومد والان یک بچه دارم وبرا دومی این بلاها به سرم اومد
تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
منم ی خارج رحمی داشتم که ی لوله فالوپ رو از دست دادم البته تو ای یو دی حامله شدم و بعدش تو ۳۴ هفته ب ...
عزیزم پس معلومه که زود باردار میشی
اصلا نگران نباش زیر نظر یه دکتر خوب حتما ایندفه حامله میشی
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
بله شکر خدا.الهی نصیب همه بشه.بعد ۵سال...کلی دوا درمان.چهارمین آی وی اف...تمام زندگیمو فروختم .شوهرم ...
الهی هزار مرتبه شکر . تبریک میگم گلم . ممنون که اومدی و شادمون کردی . میبوسمت . ای کاش بیشتر برامون توضیح بدی . یعنی 14 روز انتقال مخصوصا کامل دراز کشیده بودید و 9 ماه رو ؟
عزیزم پس معلومه که زود باردار میشی اصلا نگران نباش زیر نظر یه دکتر خوب حتما ایندفه حامله میشی
خیلی دلم گرفته اگر بچه اولم مونده بود الان ۴ سالش بود ...مادرم هم ۵ سال پیش از دست دادم خواهرم ندارم ....می ترسم چون یک لوله دارم نازایی هم اضافه بشه ومشکلم چند تا ....من همیشه برا همه منتظران دعا میکنم هر چی به خیر و مصلحت هست پیش بیاد
تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍