2777
2789
بله شکر خدا.الهی نصیب همه بشه.بعد ۵سال...کلی دوا درمان.چهارمین آی وی اف...تمام زندگیمو فروختم .شوهرم ...

خدا رو هزار هزار بار شکر

خدا بهت ببخشتش و دل ما رو هم شاد کنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من سوال میکنم ولی میکرو یعنی چی یعنی همون ای وی اف

عزیزم میکرو زیگوت یا همون جنین چند روزه رو ب رحم انتقال میدن

ولی در ای وی اف جنین ک جنین بلافاصله پس از تشکیل انتقال داده میشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بخدا با حرفات چند بار بغضم رو فرو خوردم خدا ب دل تو نگاه کنه ک مهربونی و دلت واسه کسی ک توی عمرت ند ...

مرسی عزیزم لطف داری،من خودم تجربه یه دوره کوتاه درحدچندماه انتظار رو داشتم وکاملا درکتون میکنم ولی درست در اوج ناامیدی وبیخیالی خدا معجزه کرد،برات معجزه بزرگ خدا رو دعامیکنم،من دلم روشنه مطمئنم جواب سختیای مامانای منتظری مثل شما حتما حتما یه بچه خوبه که تو دنیا و آخرت باقیات وصالحات شما هستن،مگه میشه خدا از دل شکسته ومنتطر شماها راحت بگذره؟خدا صداتونو میشنوه وحتما اجابت میکنه دعاهای شمارو،من اسمارو یادم نمیمونه ولی همیشه موقع دعاکردن خانمای گلی مثل شمارو که باهاشون حرف زدم‌رو یادم میمونه و دعامیکنم شما رفتی تو لیست کساییکه همیشه موقع دعا یادم خواهد موند اگر لایق دعاکردن باشم

مرسی عزیزم.تنبلی تخمدانم داری؟؟؟من تو گروه سقط مکررم خیلی عالیه اگ‌خواستی بگو ببرمت

عزیزم منم ببر من هم سقط مکرر هستم‌ببر داخل‌گروه

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
ببخشید منم سقط داشتم ..شما دلیل سقطاتون چی بوده و چند بار سقط کردید 

دلیلش ضعیف بودن همسرم و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
غمگین ترین ادم دنیام فک کنم چهارساله چشمم به خدا نمیشه .روزهام با گریه شبب میشه .بی انگیزه .بی ذوق . ...

آخه اين همه علم پيشرفت كرده حتما راهي داره نداره؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم مشکلتون چیه؟😞😞😞

تنبلی .شوهرم مورفولوژی 

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
عزیزم منم ببر من هم سقط مکرر هستم‌ببر داخل‌گروه

درخواست دوستی بده

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
آخه اين همه علم پيشرفت كرده حتما راهي داره نداره؟؟

راه داره پول زیاد میخواد .حوصله .من نامیدم خیلی

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
دلیلش ضعیف بودن همسرم و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم

چند بار سقط داشتید و تو چند هفته......چه دکتر ی براتون از مایش نوشت که فهمیدید مشکل ایمنی انعقادی داشتید؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
چقدر ميشه؟

زنگ زدم تهران گفت ۱۵ ملیون با داروهاش