2777
2789

یه نفر تاپیک زده عروسمون گوشی ایفون ۱۰۰ میلیونی میخواد و ما باید خرج عروسی و سرویس طلاشو بدیم و داداشم میخواد قرض کنه و ناراحت بود طرف نوشته اره وظیفه تون هست تا اخر عمر خرجشو بدید طبق کدوم قانون این حرفو میزنید !؟ طبق شرع و قانون پسر تا ۱۸ سالگی خرجش بر عهده پدر مادر هست و دختر تا زمانی که مجرد و در خانه پدر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شرع و قانون کاری ندارم

اما تو این گرونی پدر و مادر اول جیبشون رو نگاه کنن بعد بچه دار شن

تو این زمونه هیچ پسری نمیتونه خونه بخره مگر اینکه باباش براش بخره

تو همون شرعی هم که گفتی داماد کردن وظیفه ی پدر و مادره

حالا این موردو کار ندارم ولی ما اینجوری نیستیم تا وقتی داشته باشیم کمک می کنیم پسر هم تا وقتی نیاز داشته باشه کمکش می کنیم ۱۸ ساله چه کاری میتونه میدا کنه کی درس بخونه کی سربازی بره؟!!!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نه کی گفته مدرو نادر وظیفه دارن تا آخره عمر خرجی بدن؟؟ والا اروپاییا بچه هاشون ۱۸ سالشون که تموم میشه مستقل میشن و جدا میشن از پدرو مادرشون

حالا تو ایران مدرو مادره لطف میکنن تا وقتی بچه هاشون تو خونشونه خرجشونا میدن ولی وظیفشون نیست که

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

واه چه حرفا 

دقیقا درسته حرفتون پسرتا۱۸سالگی خرجش به عهده والدینش و دختر تاموقعی که خونه باباشه خرجش به عهده والدینشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شاید یکی دوست نداره وظیفه ای هم بر دوشش نیست تا اخر عمر خرج بچه شو بده

دوست نداره پس بچه هم نیاره چه خودخواه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دارا باشند چرا که نه آدم تا زنده هست بتونه خوشحالی و رفاه بچه هاشو ببینه چه اشکالی داره

یعنی تا اخر عمر باید خرجی بده؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

حالا این موردو کار ندارم ولی ما اینجوری نیستیم تا وقتی داشته باشیم کمک می کنیم پسر هم تا وقتی نیاز د ...

هر کی دوست داره خرج میکنه دوست نداشته باشه خرج نمیکنه کسی هم قطعا بچه شو ۱۸ سالگی رها نمیکنه ولی بعضی عروسها پرو هستن توقع دارن پدرشوهر مادر شوهر خرجشونو بده