یه نفر تاپیک زده عروسمون گوشی ایفون ۱۰۰ میلیونی میخواد و ما باید خرج عروسی و سرویس طلاشو بدیم و داداشم میخواد قرض کنه و ناراحت بود طرف نوشته اره وظیفه تون هست تا اخر عمر خرجشو بدید طبق کدوم قانون این حرفو میزنید !؟ طبق شرع و قانون پسر تا ۱۸ سالگی خرجش بر عهده پدر مادر هست و دختر تا زمانی که مجرد و در خانه پدر
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی ادم ازدواج کنه دیگه خانواده وظیفه نداره خرجی بده فقط شوهر و خودش باید خرج خودشون بدن به کسی ربط ...
باشه گلم شما اونجوری زندگی کن
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
سبک زندگی همه با هم فرق داره اونش به خود ادمها ربط داره ولی ما از قانون گفتیم و اینکه پدر مادر وظیفه ...
هیچ قانونی در این مورد وجود نداره این قواتین درون خانواده ای هستن بله یک حداقلی وجود داره که تا ۱۸ ساله ولی من هیج کجا برلی فرزندم و خانواده ام هیچ کجا برای من حداقل نبودن حداکثرشون بودن و این وظیفه انسانی ماست
اینه یه ادم از سن پایین کار میکنه قرار نیست که حتما خانوادش به قول شما سطح پایین وبه درد نخور باشهلط ...
من با کار کردن مشکلی ندارم با اینکه بچه مجبور باشه خرحشو خودش بده مشکل دارم میتونه پس انداز کنه پولشو. چشم حق با شماست ادبیاتم بد بود منظورم سطح پایین اجتماعی و انسانی نبود سطح پایین اقتصادی بود اگر هم دارن و نمیدن واقعا سطح اخلاقیشونم پایینه
لطفا رو ادبیاتتو کار کنید خیلی بده به کسی که کار میکنه بگین خانواده بی اصل ونصب دارن
چه ربطی به کار کردن داره؟!!!شما داری دو تا موضوع بی ربطو باهم قاطی می کنی کار بکنه چرا که نه خرجش با خودش نیست
دقیقا خیلی هم پرتوقع تشریف دارن که انتظار دارن حتی بعد ازدواج خانواده خرجشون بده
یعنی خانواده همسر من ماشین آخرین مدل سوار بشه سفر خارجی بره من تو بدبختی زندگی کنم و بعد باهلشونم مهربون باشم؟! نه نمیشه اگه می خواد خانواده باشیم کنار هم باشیم پشت هم باشیم بلید برای ما هم اون زندگی خوبو فراهم کنن که می کنن
من با کار کردن مشکلی ندارم با اینکه بچه مجبور باشه خرحشو خودش بده مشکل دارم میتونه پس انداز کنه پولش ...
هیچ بچه ایی مجبور نیست کار کنه وفتی خونه باباشه مگه اینکه واقعا والدین هیچ پولی نداشته باشن
بعدش منی که دارم کار میکنم خودم دوست دارم کار کنم ربطی نداره که پدر ندارم ما خونه مادربزرگم زندگی میکنیم وفقط خورد وخوراکم به عهده مادربزرگم بقیش هم به عهده خودم
هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.