2777
2789

مامانای با تجربه بهترین لوسیون بدن نوزاد چیه چی بزنم پاهاش نسوزه نی نی من دخمله دوماه دیگه میاد بسلامتی دنبال اطلاعات کاملم تا بتونم براش مادر خوبی باشم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

سودوکرم بهترین انتخاب ممکنه

کورتون و ترکیبات مضر نداره و برای سوختگی داخل پوشک و بهبود سریع زخم و هر نوع التهاب پوستی و پشه گزیدگی فقط با یک بار استفاده بهبودی کامل میده.

سیسمونی فروشی های بزرگ دارنش

من حتی بعد از بزرگ شدن بچه هام همیشه تو خونه دارمش و خیلی به کار میاد

سودوکرم بهترین انتخاب ممکنه کورتون و ترکیبات مضر نداره و برای سوختگی داخل پوشک و بهبود سریع زخم و ه ...

ممنون عزیزم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم

ولی خواهر برادرام متاهلن

حقیقتا پماد گرون شد، خیلی، کالاندولا، بعدشم واقعا خوب نیست چون میسوزونه 

خواهر خودم، برا دخترش روغن جامد استفاده کرد و میکنه الان دخترش 11 ماهس، اصلا نسوخته از اون روز تا الان. خود متخصص زنان راهنمایش کرد ، گفت پماد گرونه و شیمیایی، بیا روغن استفاده کن، انصافا خدا خیرش بده. عالی بود واسش، البته اگه دوس نداری، باید مواظب باشی، تا خودشو خیس کرد درجا بشوریش، غافل نشی ازش، پماد هم فقط کالاندولاس که گرونه واقعا، یه پماد دیگم بود اسمش یادم نیست، ولی جدیدا یه کرمی براش خریده، غلیظه نمیدونم اسمش چیه، اینجا نیستن بپرسم ازش.