2777
2789

دکتری ک تحت نظرش هستید معاینه واژینال میکنه یعنی ازماه ۸ معاینه انجام میشه چون من خیلی سختمه خودمو تمیز کنم واقعا سخته زدن موهای اون ناحیه هر دو هفته برام 

بخاطر همون میخواستم از کسایی ک تجربه دارن سوال کنم ایا تو ماه ۸ ونه معاینه واژینالانجام میشه

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

تا حالا كه انجام نداده من ماه نهمم

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد بزن خو بعدم بده شوهرت برات پماد موبر بزنه ولی من ماهم کمتره و معاینه واژینال نمیدونم کی هست

خجالت میکشم 😫

من تازه رفتم تو ۸ موهای اون قسمتو با پودر تیز بر بزن هفته ای میشه

تیز بر دارم خونه امتحان میکنم

از سز هستی ک معاینه نمیکنن

هی بابا  مشخص نیست کجا و با کی زایمان کنم بخاطر شرایطی ک پیش اومده  قرار بود برم شهر دیگه واسه سز ک متاسفانه همه راه ها بسته شده حتی نمیتونم دکتری ک میخواد سز کنه برم مجبورم شهر خودم با دکتری ک تحت نظرشم هرچی صلاح بدونه زایمان کنم بچمم سفالیک هفته ۳۲ هستم  دعا کن برام سزارین بزنه

ببخشید شما قرص های مکمل چی میخورین؟ 

قرص مولتی مینرال روزی یدونه قرص اهن روزی دوتا و قرص ویتامین د۱۰۰۰روزی یدونه و امگا۳ هفته ای دوتا و قرص زینک و ویتامین بی یک هم میخورم روزانه

من تو کل بارداری یه بارم معاینه نشدم

یعنی خودم نذاشتم

به جز زمانی که رفتم برای زایمان اونجا معاینه شدم

تیز بر نزن، اهک داره

موم و اینا هم اصلا 

چون درد زود هنگام میاره

فقط شیو 

، با آینه و اینا سعی کن حلش کنی

یکمش هم موند اشکال نداره 

اونا همه چی دیدن اینم روش

ولی نذار معاینه شی