یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا منم باید برم امروز هرجا زنگ زدم سونو گرافیا بسته بود 😔 ، فعلن خبر ندارم چند کیلو هس ، اسی چند ...
اره منم رفتم سونو ۳ نفر بیشتر نبودن
خلوت بود من قبل بارداری ۵۷ کیلو بودم ویار رسوند ب ۵۰ کیلو الانم ۵۵ وخورده ای هستم شکمم کوچیک بود دکتر گفت انگار شکمت رشد نداشته اورژانسی سونو نوشت ک همه چی خوب بود خداروشکرولی دوس داشتم ۲۲۰۰ باشه
عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
اره منم رفتم سونو ۳ نفر بیشتر نبودن خلوت بود من قبل بارداری ۵۷ کیلو بودم ویار رسوند ب ۵۰ کیلو ...
بازم خداروشکر سونو تو انجام دادی خیالت راحت شده ، وزن نی نیتم خوبه خداروشکر سعی کن بستنی ، گوشت کبابی با دلستر زیاد بخوری اینارو تویه نی نی سایت به من گفتن
منم اگه نامشو بهم داده بود خیالم راحت میشد همش دعا میکنم زبونم لال زایمان زودرس این طور چیزا برام پیش نیاد به وقتش سزارین بشم ، دعا میکنم هرکس به هرچی که دوس داره برسه همون بشه 🤲🙏
بازم خداروشکر سونو تو انجام دادی خیالت راحت شده ، وزن نی نیتم خوبه خداروشکر سعی کن بستنی ، گوشت کباب ...
اره ولی دکتر دوباره نوبت دارم ۲۴ ام ازمایش ننوشت برام دیگه اخه تیروئیدم تو بارداری کم کار شد اون ازمایش یک ونیم ماه پیشمم کم خونی داشتم الان هنوز بررسی نشدم از این لحاظا ااین سری ام یادش ننداختم ک ازمایش بنویسه چون خطرناکه یهو همه رو باهم انجام بدی گذاشتم واسه ۲۴ ام ک رفتم پیشش بهش بگم بنویسه خیلی استرس دارم اخه دکتری ک تحت نظرشم سزارین نمیکنه من ۱۶ الی ۱۷ ام همین ماه باید برم تهران پیش یه دکتر دیگه تحت نظر اونم باشم ک اون سز میکنه خیلی در گیریای ذهنیم زیاده کاش شهر خودمون سز میکردن
عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم