2777
2789
عنوان

وزن بچهتون تو هفته ۳۲ چند بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 22 پست
منم اگه نامشو بهم داده بود خیالم راحت میشد همش دعا میکنم زبونم لال زایمان زودرس این طور چیزا برام پی ...

اره منم از زایمان زودرس خیلی خیلی میترسم  انشالله انشالهله همه نی نی ها سالم بیان

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
منم اگه نامشو بهم داده بود خیالم راحت میشد همش دعا میکنم زبونم لال زایمان زودرس این طور چیزا برام پی ...

شما تاریخ زایمانتونو کی زده مال منو زده ۵ خرداد ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تاریخ زایمانتونو کی زده مال منو زده ۵ خرداد ماه

والا من تویه آنومالی زده بود ۲۶ اردیبهشت یعنی تاریخ طبیعی رو زده بود ولی الان هنوز سونو وزن نرفتم دکترمم چیزی نگفته 

والا من تویه آنومالی زده بود ۲۶ اردیبهشت یعنی تاریخ طبیعی رو زده بود ولی الان هنوز سونو وزن نرفتم دک ...

من بعد انکمالی دوبار سونو دادم مربوط ب نی نی یبارم سونو کبد وکیسه صفرا 

دکتر من خیلی سونو از مینویسه پدر درمیاره هر دوهفته الان ویزیت میکنه یعنی پول تو جیب ادم نمیپداره

من بعد انکمالی دوبار سونو دادم مربوط ب نی نی یبارم سونو کبد وکیسه صفرا  دکتر من خیلی سونو از م ...

منم دو هفته یه بار ویزیت میشم ولی سونو نمینویسه خیلی الانم فعلن نرفتم سونو بدم ببینم وزن و شرایط نی نی چطوره 

منم دو هفته یه بار ویزیت میشم ولی سونو نمینویسه خیلی الانم فعلن نرفتم سونو بدم ببینم وزن و شرایط نی ...

منم الان بخاطر اقزایش اب دور جنین خیلی میترسم گاهی نافمم درد میگیره نمیدونم دلیلش افزایش خفیف همین اب دور جنینه یا علائم زایمانه ؟

منم الان بخاطر اقزایش اب دور جنین خیلی میترسم گاهی نافمم درد میگیره نمیدونم دلیلش افزایش خفیف همین ا ...

نه عزیزم طبیعیه خیلی به خودت استرس نده اگه مشکلت خدایی نکرده حاد شد برو دکتر من متاسفانه به خاطر همین ناف درد علکی رفتم بیمارستان مثه موش آزمایشگاهی معاینم کردنو و کلی آزمایش آخرشم گفتن عادیه برو ، درد زایمان مثه درد پریودی میمونه هر دودیقه میگیره ول میکنه به طور مرتب اینو تویه بیمارستان بهم گفتن 

نه عزیزم طبیعیه خیلی به خودت استرس نده اگه مشکلت خدایی نکرده حاد شد برو دکتر من متاسفانه به خاطر همی ...

مرسی از توضیحت