2777
2789

حوصلم پوکید بخدا مردم از بس درو دیوار نگاه کردم شماها درچه حالید چه میکنید برای زایمانم نه سوتین خریدم نه لباس جلو دکمه و یسری خورده ریز بیمارستانم مونده الان فاقد سوتین سایز مناسبم راستی بعد زایمان سایز سینه بزرگتر میشه یا همون ماه ۹ هر چقدر بود بنسبت اون سوتین بخرم البته الان تو ۸ ماهم ۳۲ هفته ام  ولی احتمالا چون سزارینی هستم ۳۸ زایمان کنم هنوز سک نی نی نچیدم لباساش نشستم وسایلاشو ضدعفونی نکردم کلا یه کوچولو تنبل تشریف دارم دوستدارم همش ب پهلو چپ فقط بخوابم کلا فقط دراز کشیدنو دوسدارم 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

من پنجشنبه زایمانمه...

انننننقدر فکر و استرس میزنه ب سرم ک نصف شبا بیدار میشم از زور فکر و خیال...بیشتر از مسئولیتش

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنجشنبه زایمانمه... انننننقدر فکر و استرس میزنه ب سرم ک نصف شبا بیدار میشم از زور فکر و خیال...ب ...

من بیشتر نگران بیمارستانی هستم ک میخوام زایمان کنم توش کرونایی نباشه 

سلام منم تو ۳۴ هفته هستم ،هنوز هیچی برای بچه ام نگرفتم حتی یه دست لباس 😔گفتم بعد عید میگیرم که اونم اینطوری شد ،همه مغازه های شهرمون بسته اس ،حالت دعا میکنم بعد ۱۵ هم باز کنن ،خودمم استرس زایمانمو دارم بخاطر کرونا

پسرام همه دنیای منن 😍😍

منم هفته ۳۴ ام ساک و هنوز نخریدم😂هر روز اخبار کرونا میخونم افسردگی گرفتم بخدا 

وسایل خورده ریزم مونده هنوز

توو آمریکا و ایران دوتا نوزاد کرونا شدن مردن حالا چه خاکی به سر کنیم

سلام منم تو ۳۴ هفته هستم ،هنوز هیچی برای بچه ام نگرفتم حتی یه دست لباس 😔گفتم بعد عید میگیرم که اونم ...

شانس ما از اول💩بود

منم هفته ۳۴ ام ساک و هنوز نخریدم😂هر روز اخبار کرونا میخونم افسردگی گرفتم بخدا  وسایل خورده ری ...

تسلیمم ب اراده خدا هر چی خودش بخواد 

نمیدونم چی قراره برام پیش بیاد و چطور بشه ولی مطمئنم ک الان تنها راه مراعات وتوکل بخداست یدونه دخمل داده بهم فقط ازش میخوام نگهدارش باشه تمام امید وارزوم این دخترناز توراهیمه 

حاظرم تمام خودمو بدم ولی تو راهیم صحیح وسالم باشه  

من بیشتر نگران بیمارستانی هستم ک میخوام زایمان کنم توش کرونایی نباشه  

ببین ب قدرررری راه های انتقالش زیاده ک فقط میتونی نسبی رعایت کنی...

بعدشم نمیشه تا ابد الدهر ک نگهش داشت اون تو...اجبارا باید بیرون بیاریمش.

ای بدبختی برا من با پا هست و باید سز بشم والا ک قابله از زیر سنگ شده بود پیدا میکردم تو خونه میزاییدم...  

تنها چاره اش رعایت نسبی ه تو بیمارستان چون نمیشه مطلق رعایت کرد و توکل ب خدا کرد...چاره دیگه ای نیست

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
ببین ب قدرررری راه های انتقالش زیاده ک فقط میتونی نسبی رعایت کنی... بعدشم نمیشه تا ابد الدهر ک نگهش ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد یکم دلم گرفته از اوضاع و شرایط ما ایرانیا همش تو مصیبت وبلا وگرفتاری و گرونی سیل و زلزله و خشکسالی  ونداری بودیم البته منظورم قشر خودمونه روز خوش ندیدیم بعد اینم معلوم نیس چی پیش بیاد انگار جهنم همینجاست اینجا ک ماهستیم 

سلام بچه ها. من میخوام تجربم از بارداریم رو بهتون بگم. خیلی سخت بود بارداریم. دوست داشتم بمیرم انقدر زجر کشیدم. ولی خدا عمر بده دکترم خیلی خیلی بهم کمک کرد. واقعا مدیونشم. یکی دو روز پیش دیدم استوری کرده بود بخاطر کرونا جواب سوالات رو میده. به چن تا از دوستامم گفتم سوال داشتم خیلی زود و کامل جوابشون رو داده بود. برعکس خیلیا که جواب سلام آدمم نمیدن. گفتم بهتون بگم شاید شما ها هم کمک بخواین یا مشاوره. این آدرس اینستاشونه: دکتر شبنم بزرگ زاده @Dr_Bozorgzade.

شما مامانای توی خونه که میخواین مراقب بچه هاتون باشید و بیرون از خانه کار نکنید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی