2777
2789
عنوان

راسته میگن دختراس خوشگل خوش شانس نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 74 پست

( خوشگلای بدون آرایش واقعا شانس دارن.... چشم روشن،پوست سفید، موی بور؛ چشم درشت، بینی قلمی؛..... لب قلوه ای، تناسب بین  اجزای صورت)

چرا همه فک میکنن خوشگلن😂

بیشتر افراد معمولی هستن

و زشت نداریم

خوشگل هم کم

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلى خودش يه شانسه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
عزیزم شانس هیچ ربطی به خوشکلی وزشتی نداره بایی در انتخاب همسر دقت کرد 

والافکرنکنم کسی درحد مادقت کرده باشه.6عموازاینور رفتن تحقیق 6دایی ازاونور بابام خودش جدا.چقدم حرف زدیم دوتایی.خانوادشوآنالیز کردیم. قبل از ازدواج معاشرت داشتیم آخرم بدشد. میدونم باورنمیکنی ولی من مصداق همین تاپیک استارترم

دردم از یار است و درمان نیز هم

آره تعریف از خود نباشه من خوشگلم ، با شخصتیم و از خانواده سرشناسیم و ... اما شانس ندارم.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

فقط اینو میدونم تا قبل از ازدواج همه بهشون اهمیت میدن هواشو دارن خوش بحالشون من چهرم معمولی شوهرم خی ...

قضیه من برعکسه😔میگه زیباییت گولم زد دیگه شاغل نبودنتو ازش گذشتم.باید باشاغل ازدواج میکردم. ارشدم وبیکار

قضیه من برعکسه😔میگه زیباییت گولم زد دیگه شاغل نبودنتو ازش گذشتم.باید باشاغل ازدواج میکردم. ارشدم وب ...

همسرت میگه باید با شاغل ازدواج میکردم؟!

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

آره!!غرورمو خردکرده

خب عزیزم نباید بذاری بهت توهین کنه. در واقع داره میگه من پولت رو دوست دارم نه خودت رو.

بکوبش با حرفات... چند تا جمله ی خوب پیدا کن هر وقت این چیزا رو گفت توام بکوبش، از ضعف هاش استفاده کن.

مردای پرو بی لیاقت پرتوقع از همشون متنفرم 

بخدا خودشون هیچی نیستن وفقط توقع دارن.اگه ازاول میگفت که اینقدرشاغل بودن براش مهمه نه خودش اینقدر اعصابش داغون بود نه من بدبخت میشدم.بخداکه خواستگارکم نداشتم

منم تلاش کردم که شاغل بشم ولی نشده هنوز.تلاشامونمیبینه خوبیامو نمیبینه.فقط مقایسه با دخترای شاغل.روح و روانم بهم ریخته