2777
2789
عنوان

تو هر صنفی ادم حرومزاده زیاد شده

114 بازدید | 9 پست

جدیدا راننده ها قبل اینکه برسن مبدا میزنن رسیدیم بعد زنگ میزنی میگی آقا من سر مبدا هستم پس کجایی؟ میگه دو دقیقه دیگه میرسم، پنج دقیقه دیگه میرسم؛ چندین بار داره برام تکرار میشه!

خلاصه که باید مسافر هم بتونه بزنه که در مبدا حاضره و اگر راننده دیر بیاد یا زودتر بزنه که رسیده، طبق دقایق معطلی مسافر باید از کرایه کم بشه.

خیلی اینو تجربه کردم

تا طرف تو چهارراهه نمیاد مبدا میگه تو بیا اینجا😑نمیری هم فش میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لغوو بزن جیگرش حال بیاد

لغوش که قطعا میکنم ولی وقت ادم تلف میشه! من معمولا عجله داشته باشم با اسنپ میرم اگر قرار بود طول بکشه خو با اتوبوس میرفتم😑

خب قطعا در حال گشت‌وگذار نیست طول میکشه تا پیدا کمه بعضی وقتا مپ خرابه اصولا مسافر دیر میکنه نه رانن ...

خب وقتی به مقصد رسید بزنه رسیدنو

اینا دو تا خیابون این ور تر میزنن به نقصد رسید بعد عمدا معطل میکنن یکم بعد میان میگن اره شما فلان جارو رو نقشه زده بودین! 

خر که نیستیم بعدا تو ماشین میبینیم مپشون درست کار میکنه