2777
2789
عنوان

راسته میگن دختراس خوشگل خوش شانس نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 74 پست
بخدا خودشون هیچی نیستن وفقط توقع دارن.اگه ازاول میگفت که اینقدرشاغل بودن براش مهمه نه خودش اینقدر اع ...

منم شوهرم همینه از من توقع زن 60ساله رو داره دیگه تصمیم گرفتم سمتش نرم چون خیلی سرد و پرتوقع هستش ازش خسته شدم دلم گرفته خاک توسرم دومی رو باردارم ناراحتم 😔 

نه اینجوری نیست اما من شنیدم میگن حضرت فاطمه برای دخترای زشت دورکعت نمازخونده برای خوشبختیشون و هر ...

چ جالب نشنیده بودم پس ما چیکارکنیم😕

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط از خدا گله دارم دیگه حوصله خودمم ندارم بریدم 

بخدا ربطی نداره شوهرت مشکل داره پرروئه و پرتوقع ،حالا مگه خودش چی هست،غلط کرده،حالشو بگیر

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی
خب عزیزم نباید بذاری بهت توهین کنه. در واقع داره میگه من پولت رو دوست دارم نه خودت رو. بکوبش با حرف ...

فکرمیکنی نگفتم؟مردا نمیفهمن که.شما صدتا بگو یه گوش دره یکی دروازه.فقط کاستیارو میبینه.خودمم دوس دارم شاغل بشم دوبارم آزمون 3برابرظرفیت قبول شدم ولی نفرسوم بودم نفراولوبرداشتن.ولی فقط مقایسم میکنه خواهرام ماهی5تومن درمیارن براشوهراشون خواهرات شاغلن تونه.منم ارشدم ولی بیکار

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم شوهرم همینه از من توقع زن 60ساله رو داره دیگه تصمیم گرفتم سمتش نرم چون خیلی سرد و پرتوقع هستش از ...

منم خسته شدم فقط ازش دور شدم.حوصله دفاع و توضیح ندارم.  کسلو بیحال شدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
فکرمیکنی نگفتم؟مردا نمیفهمن که.شما صدتا بگو یه گوش دره یکی دروازه.فقط کاستیارو میبینه.خودمم دوس دارم ...

متاسفم براش

واقعا خودت رو دوست داره یا پولت رو... . شما اگر یه زن خانه دارم باشی همین خانه داری خودش یه شغل هست. 

حتما یه مشاوره خانواده برو بگو شوهرم اینجوری میگه

چون حس میکنم اگر سر کارم بری همش دعوا و ... میشه و میگه پولت رو باید خرج کنی و فلان.

من عمم شوهرش میزدش و تموم درآمدش رف خرج خونه میشد. الانم که فوت کرده پسر عمم پدرش کمکش نمیکنه با وجود اینکه حقوق خوبی میگیره... مجبور شد بره شهر دیگری و از صفر شروع کنه. اون یکی پسر عمم هم هغته پیش همین باباش از خونه انداختش بیرون گفت خونه ی خودمه

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

فقط اینو میدونم تا قبل از ازدواج همه بهشون اهمیت میدن هواشو دارن خوش بحالشون من چهرم معمولی شوهرم خی ...

خدای من چه چیزها که نمی‌شنوم تو این سایت😔😔😔

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤