2777
2789
سریتا نزنیییییی فقد

من برا مژه هام چندساله سریتا میزنم راضیم

توفکراینم برا ابروشم بگیرم

کامنتت دودلم کرد

چرا سریتای ابرو خوب نیست

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا مژه هام چندساله سریتا میزنم راضیمتوفکراینم برا ابروشم بگیرمکامنتت دودلم کردچرا سریتای ابرو خو ...

بعد اینکه قطع میکنی میریزه

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

من سریتا ابرو دوماه منظم زدم نمیگم نتیجه نگرفتم ولی خیلی خیلی کم و بعد از قطع مصرف هم ریزش نگرفتم یهویی قطع کردم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ماینوکسیدیل نزنی ی وقت

ب محض قطع کردن ابرو های قبلیتم میریزه

سریتا هم برا این میگن خوب نیست چون ماینوکسیدیل داره

واسه مژه اکسلیا بزن عالیه و جنبه درمانی هم داره

واسه ابرو هم برو بکار ی عمر خودتو راحت کن

او در بر و ایام به کام است...
من برا مژه هام چندساله سریتا میزنم راضیمتوفکراینم برا ابروشم بگیرمکامنتت دودلم کردچرا سریتای ابرو خو ...

من بخاطر کاشت مژه هام کم شده میخواستم یه تقویت مژه خیلی خوب بگیرم سریتا چقدر تاثیر داره راسته میگن دور چشمو سیاه میکنه؟

:)

قطره بلفارول ۲۰ هزار تومن خریدم😀

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ماینوکسیدیل نزنی ی وقتب محض قطع کردن ابرو های قبلیتم میریزهسریتا هم برا این میگن خوب نیست چون ماینوک ...

ماینوکسیدیل رو من پارسال برای ابروهام استفاده کردم فوق العاده شد بخاطر عملم قطع کردم الان باز شروع‌کردم میزنم اصلا نریخت

الانم چون فرم ابروهامو خراب کردم میخواستم زود در بیاد شروع کردن زدن

برای مژه هامم ترسیدم ماینوکسیدیل بزنم شما خودتون از اکسلیا استفاده کردین واقعا تاثیر داشت؟ دور چشمو سیاه نمیکنه؟

:)