2777
2789
عنوان

راسته میگن دختراس خوشگل خوش شانس نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 74 پست

فقط اینو میدونم تا قبل از ازدواج همه بهشون اهمیت میدن هواشو دارن خوش بحالشون من چهرم معمولی شوهرم خیلی راحت گفت تو معمولی هستی بعدم اینکه من به زنا نگاه میکنم خدا زیباست زیبایی رو دوست داره انقدر حرفا ازش شنیدم ازش سرد شدم 😔 

نه اینجوری نیست

اما من شنیدم میگن حضرت فاطمه برای دخترای زشت دورکعت نمازخونده برای خوشبختیشون

و هرچی زشته دوروبر من خوشبخخخخته🤦‍♀️

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو میدونم تا قبل از ازدواج همه بهشون اهمیت میدن هواشو دارن خوش بحالشون من چهرم معمولی شوهرم خی ...

خب میرفت یه زیبا میگرفت چرا معمولی گرفت!

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

خب پس الکیه که میگن خوشگلت گیر زشت ها میفتن و بالعکس دیگه؟...

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

میدونی چرا اینطور میگن؟ چون مردم فکرمیکنن اونی گه خوشکله از زشتا باید خوشبختر باشه قاعدتا

اما گاها پیش میاد یه ادم خوشگل هیچ خواهانی نداره و خوشبختم نیست ولی خیلیاشونم خوشبختن

اینا فقط حرفه

یه روزی تو کوچه ماهم عروسی میشه:)

بستگی داره که خوشگلی باعث غرورت بشه جوری که هیچ امتیاز دیگه ای کسب نکنی و به هیچ کس احترام نزاری یا در کنار زیبایی صورت رفتار و اخلاق رو هم زیبا کنی دنبال تحصیل و کار و هنر هم باشی.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله