2777
2789
عنوان

دوس پسرم ازم پول میخواد بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 68 پست

پیغام بده بهش که «هی میگن تعارف اومد نیومد داره شده حریان شما و من،  من یک لحظه از روی دلسوزی یک چیزی گفتم و برام خیلی عجیبه که شما واقعا قبول کردی!!!! به همین خاطر لطفا دیگه با من تماس نگیر!»

بگو دقیقا همین رو کپی پیست کنه بفرسته و بعد بلاکش کنه

بگه طلاها دست مامانم هست 

يا يك كلمه رو راست بگه من تعارف كردم فكر نميكردم بعد از اشنايي ب اين كوتاه مدتي چنين تعارفي رو بپذيري پس برو ب سلامت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دختر این پسر کلاهبرداره😳

بره از مادرش بگیره از خواهرش برادرش

بگو اصلا نکنی ها اینکارو پس فردا چه جوری میخوای ثابت کنی بهش پول قرض دادی

والا برعکس شده همه چی

به دوستتم بگو فک نکن با اینکار میاد می‌گیرتت نه اصلا

طرف پنج سال با پسر دوسته براش اینکارو نمیکنه 

بگه مادرم طلاهامو گذاشته بانک

به نظرم با این پسرم کات کنه مرتیکه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

واقعا فکر کرده اگر النگوهاشو بفروشه و خودشو جان نثار کنه ، اون مرتیکه میاد میگیرتش؟!!!!! 

تماااام این حال بدیهاش تظاهر بوده ک بتونه ازش سواستفاده کنه، احتمالا این آقای باشخصیت صبح تا شب با افراد مختلف در حال لاسیدنه و وقت کار کردن نداره ، از اون طرفم زندگی ک خرج داره ، باشخصیت بودن خرج داره، خب پس از همین دخترایی ک عمر ناقابلشو داره براشون هزینه میکنه ، مخارج زندگیشو تامین میکنه، دوستت خود خره اگر النگوش رو بفروشه و یه قرون پول خرج این دوزاری شیاد کنه😑😑😑😑😑

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من اصلا با کاربرهایی ک گفتن بهونه بیاره بپیچونه بگه بابام نذاشت مامانم نذاشت موافق نیستم

باید رک بهش بگه تو چقدر پروویی ک میخوای طلای من و بفروشی!! یعنی دختره کات نکنه خیلی دیوانه س

وای اصلا 

این اگر آدم حسابی بود اینجوری سو استفاده نمی‌کرد 

اعتماد نکن 

خیلی رک بگو شرمنده فکرامو کردم نمیتونم این کار رو بکنم 

یا کات می‌کنه ک ب درک 

یا میمونه ک میفهمی برا خودت میخوادت

ملت برا شوهر ی ک پدر بچه هاشونه و ۲۰ساله ازدواج کردن طلا نمی‌فروشند...بعد این برا ی پسر ۱۰روزه ک معلوم نی کیه طلا میخاد بده! از طرف من جوری بزن دهنش ک دندوناش بریزه تو حلقش...اون دست النگو دارشم بزن بشکن که بره تو گچ با همون النگوها

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه