2777
2789

از هیچیش لذت نمیبرم ن درساش ن خوابگاش ن هم اتاقیاش ن همکلاسیاش واااااااای چقد جو دانشگاه سمه چقد کلاسمون پر پیک می و عقده ایی و خودشیفتگیه دلقکایی ام ک تا حرفی بزنی و دست میندازن و مسخره میکنن ک ب کنار اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم با هیچکدومشون چون همه سمی و مزخرف و ب مسخره میگیرن همچیو. حتی تو کلاس نمیتونم فعالیت داشته باشم حتی ی کلمه هم حرف نمیزنم چجوری تحملشون کنم تا فارغ التحصیلی خداداند 😑😒😮‍💨😷😣

احتمالا یه رشته تو تهران میخونی

من شهرستان خوندم جو خوب بود

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا عقده ای و ندید بدید بودن ...تو سرویس برگشت من تازه نامزد کرده بودم دوستام با ش خی و خنده تبریک میگفتن یه پسره از ته اتوبوس پرید وسط با من شوخی  کرد

جوری سرش داد و بیداد کردم خودشو خیس کرد لعنتی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
آخ دس رو دلم نذار ک فقط بخاطر کار دارم تحمل میکنم

واقعا دانشگاه انگاری جای خود نمایی هست نه درس خوندن من افسرده بودم تو اون محیط خیلی ها دنبال خود نمایی بودن و اصلا کلاس هاش بد اداره میشه بخدا مدرسه جوش بهتره

پسرا عقده ای و ندید بدید بودن ...تو سرویس برگشت من تازه نامزد کرده بودم دوستام با ش خی و خنده تبریک ...

والا اون موقع ی چی میگفتی ب پسرا ساکت میشدن الان ده برابرشو جوابت میدن