انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونایی که خوشگل ترن همه از همون اول دنبال مخزدنشون هستن و خیلی هاشون تو همون سن کم توسط پسرایی زبون باز و خوشتیپ ... نه موجه و اینده دار عاشق میشن چون تو سن کم ملاک ها بیشتر همینه
خانما هیچ زنی نبایدخودشو زشت بدونه انقدر زشت دیدم که جذاب باشند یکیش جاری من بزرگه خوشکله ولی کوچیکه بااین که در مقابل بزرگه معمولی وبا رسیدن به خودش جذاب تر از بزرگه میشه ونگاها مجذوب اون میشه وهمسر همیشه هواشو داره
خانما هیچ زنی نبایدخودشو زشت بدونه انقدر زشت دیدم که جذاب باشند یکیش جاری من بزرگه خوشکل ...
درسته
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋