2777
2789
عنوان

راسته میگن دختراس خوشگل خوش شانس نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 74 پست

بله یه قربانیشم خودمم😭😀

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دلیلشم بگین ..مثلا تو ازدواج شانس دارن یا نه؟

نه به این چیزا نیست

چون دختران زیبا معمولا به خاطر زیبایی خواستگار زیاد دارن و در معیار خودشون انتخاب درستی نمیکنن

هیچ ربطی نداره 

اونایی که خوشگل ترن همه از همون اول دنبال مخزدنشون هستن و خیلی هاشون تو همون سن کم توسط پسرایی زبون باز و خوشتیپ ... نه موجه و اینده دار عاشق میشن چون تو سن کم ملاک ها بیشتر همینه 

دختر خوشگل عاقل باشه ازدواجش بهتر از بقیه میشه

خانما هیچ زنی نبایدخودشو زشت  بدونه انقدر زشت دیدم که جذاب باشند یکیش جاری من  بزرگه خوشکله ولی کوچیکه بااین که در مقابل بزرگه معمولی وبا رسیدن به خودش جذاب تر از بزرگه میشه ونگاها مجذوب اون میشه وهمسر همیشه هواشو داره

خانما هیچ زنی نبایدخودشو زشت  بدونه انقدر زشت دیدم که جذاب باشند یکیش جاری من  بزرگه خوشکل ...

درسته 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
متاسفم براش واقعا خودت رو دوست داره یا پولت رو... . شما اگر یه زن خانه دارم باشی همین خانه داری خود ...

ببین دعوا نداریم ما چون من کش نمیدم چیزیو ولی کلاخانوادگی پول دوستن.میخوام فقط شاغل بشم و جداشم

دردم از یار است و درمان نیز هم
ببین دعوا نداریم ما چون من کش نمیدم چیزیو ولی کلاخانوادگی پول دوستن.میخوام فقط شاغل بشم و جداشم

منم واسم پیش اومده بخاطر تحصیلات و پول جلو نیومدن. خودمم میفهمم ولی به روی خودم نمیارم. واسه همینم هست مجردم

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

منم واسم پیش اومده بخاطر تحصیلات و پول جلو نیومدن. خودمم میفهمم ولی به روی خودم نمیارم. واسه همینم ه ...

دختر باید سعی کنه مجردبمونه. یه شغل پیداکنه مستقل شه وازدواج نکنه.که چی بشه مردای بیشعورو تحمل کنی

دردم از یار است و درمان نیز هم
دختر باید سعی کنه مجردبمونه. یه شغل پیداکنه مستقل شه وازدواج نکنه.که چی بشه مردای بیشعورو تحمل کنی

درسته ولی من خیلی احساساتیم، آدمیم نیستم نیازمو از راه نادرست پیش ببرم ... واسه همینم جز ازدواح راهی ندارم وگرنه تنها میمونم

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم