انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
فقط اینو میدونم تا قبل از ازدواج همه بهشون اهمیت میدن هواشو دارن خوش بحالشون من چهرم معمولی شوهرم خیلی راحت گفت تو معمولی هستی بعدم اینکه من به زنا نگاه میکنم خدا زیباست زیبایی رو دوست داره انقدر حرفا ازش شنیدم ازش سرد شدم 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس الکیه که میگن خوشگلت گیر زشت ها میفتن و بالعکس دیگه؟...
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
بستگی داره که خوشگلی باعث غرورت بشه جوری که هیچ امتیاز دیگه ای کسب نکنی و به هیچ کس احترام نزاری یا در کنار زیبایی صورت رفتار و اخلاق رو هم زیبا کنی دنبال تحصیل و کار و هنر هم باشی.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله