2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85485 بازدید | 2049 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی منووووون عزیزم  ببخشید الان دیدم پستتونو

😘😘😘

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
خدا حفظشون کنه چه اسمای قشنگی 😍

مرسی گلم.صبر کن نی نی هات بیان باهم بازی کنن کیف کنی فقط یه نکته بهت بگم بچه ها ک بدنیا میان اکثرا کولیکی ان برا من دخترام ساعت ۱۲ شروع میشد تا نصف شب یکثره گریه اونقت شبم همه خونشون بودن منم دست تنها نمیدونستم کدومو بعل کنم اخر سر فهمیدم با صدای جاروبرقی اروم میشدن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
مرسی گلم.صبر کن نی نی هات بیان باهم بازی کنن کیف کنی فقط یه نکته بهت بگم بچه ها ک بدنیا میان اکثرا ک ...

آهااان خیلی ممنون که تجربتونو گفتین 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عزیزم ببخشید طول میکشه بخوام دلیلشو بگم واسه همین ترجیح میدم خودتون کتابای روانشناسیو مطالعه کنی😊

بله ممنون 

ولی من نگفتم خوبه یا بد فقط شرایط خودمو گفتم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
خداروشکر.ولی نمیشه بچه رو از مادر جدا کرد گناه داره هرچند که بهترین باشی براش جا مادر نمیشه.قسمت نبو ...

ن عزیزم ما پیش همیم خواهرزادم جاریمه 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
انشالله سلااااامتی باشه و شادی

ممنون

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
خیلی مبارکه دوست عزیز. الهییییییییی الهییییییییی که دامن همه ی منظرا سبز بشه . منم اون وسط مسط ها با ...

ممنون عچزیزم خدارو خیلی شکر که از نظر مالی خوبیم برای خودم نگرانم زود شکست بخورم