2777
2789
عنوان

خانومای نمازخون

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست
ولی نسبت ب بقیه فضاهای مجازی اینجا همه راحتترن و صریح تر از درونشون خبر میدنیجورایی امثال اینارو همه ...

بیخیال 

آخرالزمان همینه دیگه 

ما هم که داریم تو جهنمی ترین زمان ممکن زندگی میکنیم 

طبیعیه 

باید باهاش کنار بیایم تا زمانی که مثنویشون جمع شه

روزانه یک دور تسبیح ذکر ایاک نعبد و ایاک نستعین بگو و ۷۰مرتبه استغفار..سعی کن نماز صبح بیدار بشی و ذکر بگی...همین الان ی دور تسبیح سوره قدر و ی دور تسبیح سوره توحیدا بگو🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال آخرالزمان همینه دیگه ما هم که داریم تو جهنمی ترین زمان ممکن زندگی میکنیم طبیعیه باید باهاش کن ...

متاسفانه همینه...فقط دعا کنیم خدا نگهمون داره تو راه درست

شوهر دوستم میگفت اذانو که میشنوم حس میکنم حضرت علی دستشو دراز کرده میگه پاشو نماز روم نمیشد دستشو رد کنم بلند میشدم نمازمو میخوندم همینجوری شد که روم موند 

میگفت همیشه منم دستمو دراز میکنم که دستمو بگیرن🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تا اذان میگه وضو بگیر شروع کن یه مدت که منظم انجام بدی عادت میکنی 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شوهر دوستم میگفت اذانو که میشنوم حس میکنم حضرت علی دستشو دراز کرده میگه پاشو نماز روم نمیشد دستشو رد ...

چه حرف قشنگی🥲

شرم از مولا همیشه تو وجودمه...انگار سرم پایینه جلو ایشون..

این خیلی خوب بود🥲🤌🏻

اگه آدم خوش قولی هستی و پای عهدت هرجور شده وایمیسی با خدا قول و قرار بذار که همیشه و تو هر شرایطی نمازتو بخونی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ازخوده خدا بخواه ک تواین راه ثابت قدمت بداره من هرشب قبل خواب دعامیکنم وازش میخوام ک دستمو تواین شلو ...

یمدت ارتباطم با  خدا کم شده..باید عبادتو باز برگردونم ب عاداتم..

التماس دعا دارم ازتون..