2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
من که الان دوتا دارم شما قراره سه تا یک جا داشته باشین وای خیلی سخته ولی خیلی شیرینه به سلامتی سه تا ...

انشالله همچین روزی برسه چشم

اصلا باور نمیشه باردارم😓

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدايي چطوري نتونستي بگي من همون لحظه ك از ازمايشگاه اومدم بيرون زنگ زدم بهش گفتم داشت نهار ميخورد ...

من خودم دیر فهمیدم چون قصدم بارداری نبود

و اینکه منتظرم امتحان آخریو بدیم بعد بگم اون موقع تمرکزمون میخوره بهم خراب میکنیم

تااازه از شوق اینکه قراره این خبر رو بدم درسارو خوب میخونم😂

عزیزم شما‌ویار نداری یه قلو حامله باشی کلا زود خسته میشی کمردردو اینااااا نداری ینی

نه کمردرد ندارم ولی سر دلم سوزش داره زیاااااد

فک کنم از این به بعد شروع شه 

چون از قبل عادت دارم به کار شاید به همین دلیل 

شایدم همین روزا شروع شه

میدونی باید الان خیلی استراحت کنی و مراقب باشی؟بنظرم یکم کارهاتو کم کن و بیشتر استراحت کن

خیلی ممنون که به فکرم بودین ❤❤❤❤

بله خودم هم تصمیم رو گرفتم 

اگه یه اتفاقی بیفته غیر قابل جبرانه

یعنی بتات ۱۵هزار بود ؟فک کنم یا هرسه دخترن یا دوتا دختر یکی پسر ...

🤔🤔🤔🤔حداقل ایشالله گزینه دو باشه 

ببخشید الان پستتونو دیدم

وای راست میگی😂

بله عزیزه دلم من الان سه ماهی میشه که حالم داره بهترمیشه قبلنا یکیش گریه میکرد بعداون یکی کارام میموند نمیتونستم یه حموم برم و خیلی چیزایه دیگه فقط چون کمکـ نداشتم اینااروم نمیشدن خودمم بااینا گریه میکردم بعدکه اروم میشدم به خودم میگفتم بسه دیگه دخترپاشوخودتوجمع کن نشستی داره پابه پایه بچه هات گریه میکنی.....یه بارشوهرم اومدخونه گف چراداشتی گریه میکردی گفتم ازکجافهمیدی؟گف همسایه ی طبقه بالایی رودیدم گف پسرم سه ماهشه خانومم بارداره مامیشیم مثل شما زنت داشت بابچه هات سه تایی گریه میکردن

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
بله عزیزه دلم من الان سه ماهی میشه که حالم داره بهترمیشه قبلنا یکیش گریه میکرد بعداون یکی کارام میمو ...

بله آدم اونجور وقتا کنترلش رو نمیتونه به دست بگیره من سر داداشم دیدم

بله آدم اونجور وقتا کنترلش رو نمیتونه به دست بگیره من سر داداشم دیدم

مامانمم پیرنیستا ۴۹سالشه ولی هرموقع بیاد میشینه ازتهه دلش کمک نمیکنه....دخترمم پیش دبستانیه باورکن منم حس میکنم اینا سه قلوئن...الان یکیش خوابیده یکیش روپامه داره میخوابه دخترمم ازدندون درد بهونه میاره کنارمه اونم داره میخوابه

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
وااااااای چقد سه قلو دوقلو  اگه دوست دارین اسماشونو بگین میخوام ببینم چطوریه؟ خدا همتونو حفظ ...

فاطمه و علی ! این سه قلو هام آیسان سیروان باران 

مامان یه پسر کوچولو😍! مرسی واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستید ! کاربرسال ۹۷ ام !   
میشه ضد حال ندی.

من از ای الفاظ متنفرم انگار کوچه بازاریا ضد حال 😒😒😒😒😒ریپلای هم نکن دیگه چون نه میخونم نه جوابتو میدم نظرت هم نگه دار برای خودت 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
مامانمم پیرنیستا ۴۹سالشه ولی هرموقع بیاد میشینه ازتهه دلش کمک نمیکنه....دخترمم پیش دبستانیه باورکن م ...

ای جاااان خدا حفظشون کنه 

پس چی اونا هم سه قلو ان دیگه سه قلو های با اختلاف سنی😂

الان تا خوابن یکم نفس بکش