2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
😘😘😘 منم آرزو دارم چهارقلو به دنیا بیارم😁😐 آرزو که عیب نیست🙄🤗

ولی خرجت بالا میره😂😂😂😂😂😂۴تاکادو

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
مگر اینکه وااای این ور اون ور بره😂

باید دوربینو آویز گردنش کنی😂😂😂

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزممم  واييي نميدوني چقدر خوشحالم بابت تاپيکتون  باور کن تو دلم ناراحت بودم واسه ...

شما نمیدونی منم چقدر خوشحال شدم که لبخند رو به روی لباتون آوردم تو اون وضعیتی که میگین

خیلی ممنون بابت تبریکتووووون

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
مبارک باشه عزیزم من الات اومدم تایپیکت برا منم دعا کن چهار ماهه منتظرم . سه روز دیگه موعدمه هیچ علائ ...

چشمممم حتماااا اگر لایق باشم چرا که نه

۴ ماه که چیزی نیست خیلیا چندین ساله منتظرن توکل به خدا 

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

سلام عزيزممم  واييي نميدوني چقدر خوشحالم بابت تاپيکتون  باور کن تو دلم ناراحت بودم واسه ...

انشالله همون دعایی که خودت به خودت کردی با بهترین ها برات رقم بخوره 

چشم میام میگم

مرسی عزیزم . باشه سعی میکنم که به چیزایی که گفتین عمل کنم .

خدارررررو شکر یکی بود که گفت سعی میکنم عمل کنم 

انشالله که عمل کنین

ماشاالله . به خیر و سلامت ان شاالله دوران بارداری رو بگذرونی ... زایمان کنی و فرزندان سالم خدا بهتون ...

خیلی ممنوووون از دعای قشنگی که کردین

آرزوی سلامتی و شادی دارم براتون

سلام عزیز مبارک باشه بسلامتی. شما چندوقت اقدام بودید؟؟

خیلییی ممنونم عزیزم بابت تبریکتون 

من اصلا قصدم بارداری نبود😂

بهترین هارو براتون آرزو میکنم

ولی خرجت بالا میره😂😂😂😂😂😂۴تاکادو

😂😂😂😂😂😂

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
سلام خیلی مبارکه.خوشحال شدم براتون. ازتون در خواست داشتم برای دل منم صلوات بفرستین.منم برای شما میف ...

عزیزم خیلی ممنون بابت تبریکتون

از خدا میخوام دلتون همین روزا آرومتر از هر روزی بشه

انشالله بچه ی خواهرتون و برادرای گرامیتون در صحت و آرامش قرار بگیرند

بهترین هارو برای همتون مخصوصا بچه هاتون از خدا میخوام 

برای مادرتون فاتحه خوندم روحشون قرین رحمت خداوند