2777
2789
عنوان

خانومای نمازخون

298 بازدید | 40 پست

من خیلی از نمازخوندن حس خوبی میگیرم همیشه...باعث میشه زندگیم از حالت پوچی خارج بشه

اما بعضی وقتا کاهل میشم یمدت و پر از حس بد و مزخرف

برگشتن هم هی سختتر میشه

کسی راهی داره چجوری حفطش کنم همیشه بخونم

خیلی وجودم پر از عذاب شده بابتش

همین ک تو عذابی ینی خدا مشتاقه ک حرف بزنی باهاش

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان.گفتم شاید دلیل خاصی داره.آخه یه نفر دیگم گفته بود ولی دلیلش رو نپرسیدم.

بله دلیل خاصی داره چون اون جاهایی که در اون نماز خون دی تو روز قیامت شهادت میدن ولی من دلی گفتم که تو جاهای متنوع دوست دارم

بیخود بابت ترکیدن اون تاپیک ناراحت نشو و حرص نخور 

نی نی سایت پره بهائیه 

از سایتی که مدیرش بهائیه انتظار خاصی داری؟ 

واقعا انتظار داری تو از ظهور بنویسی و این جماعت ساکت بمونن؟ 

بیخود بابت ترکیدن اون تاپیک ناراحت نشو و حرص نخور نی نی سایت پره بهائیه از سایتی که مدیرش بهائیه انت ...

خوشحالم که هنوز درونم میجوشه با دیدن این آدما و نمیتونم بی تفاوت باشم..

دستام از خشم لرز ریز برداشته...

این سایتو زیاد حدی نمیگیرم اما پشت هر کامنت یه انسان نشسته...منو رنجیده می‌کنه

بعد اینهمه سال هنوز ب این وضوح بین حق و باطل جنگ هست...هنوز این جنگ ادامه داره..

و خوشحالم که اعتقاداتو در وجود ادمایی مثل شما میبینم هنوز

خوشحالم که هنوز درونم میجوشه با دیدن این آدما و نمیتونم بی تفاوت باشم..دستام از خشم لرز ریز برداشته. ...

واقعا باورت شده پشت هر کامنت یه انسانه؟ 

راستش از قصد اومدم تو این سایت 

به انسان بودنشون مشکوکم 

حتی اگه بگن که خیلیاشون از آلبانی یا اتاق فکر صهیونن، دیگه باورم نمیشه 

از نظر من پشت هر کامنت یه ابلیسکه

واقعا باورت شده پشت هر کامنت یه انسانه؟ راستش از قصد اومدم تو این سایت به انسان بودنشون مشکوکم حتی ا ...

و متاسفانه این سایت ب افکار عمومی بشدت نزدیکه...

دنیا چقدر تاریکه..

نه نیست این چیزیه که دقیقا هدف وجودی فضای مجازیه 🙂

ولی نسبت ب بقیه فضاهای مجازی اینجا همه راحتترن و صریح تر از درونشون خبر میدن

یجورایی امثال اینارو همه جا میبینیم اما حتی شهامت بیان ندارن 

فقط اینجا شیر میشن