2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85486 بازدید | 2049 پست
حالا ول کن این وسط،بچه کوچیک حال گریه کردن نداره. ما داریم با حالت مهربانی و امید واری و کمی رمانتیک ...

😂😂😂😂خیلی هم عااالی

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر بچه دارشدین ..اره ی دختر داره ۱۰ماهشه اونم بعد ۲ماه باردارشد اون موقع منم بچه نداشتم قرار ب ...

خداروشکر.ولی نمیشه بچه رو از مادر جدا کرد گناه داره هرچند که بهترین باشی براش جا مادر نمیشه.قسمت نبوده خداروشکر که خودتون طعم واقعی مادر شدن رو چشیدی

عزیزم واسه ولنتاین یه دسته گل بگیر با خرس و شکلات بعد سونوگرافیتم بزار توش  چجوری ۳ قلو شد طبی ...

نه عزیزم کاملا طبیعی بوده نه دارو مصرف کردم نه تو ارثمون هست

انشالله هر چی صلاحتونه 

خداحفظش کنه

عزیزم واسه ولنتاین یه دسته گل بگیر با خرس و شکلات بعد سونوگرافیتم بزار توش  چجوری ۳ قلو شد طبی ...

راستی خیلی ممنون از پیشنهادتون

پس خدا عنایت ویژه ای ب تو داشته ک بدون هیچ کدوم از این موارد ۳تا هدیه رو یکجا بهت عطا کرده.دعای خیرت ...

انشالله 

سلامت باشین

سلام... چون سه قلو هم هستن... حتما حتما آرامش داشته باش. چون آرامش روحی مادر خیلی تو اخلاق بچه هاش ا ...

خیلی ممنوووونم از دعاهای قشنگتووووون 

بهترین هارو آرزو دارم براتون

[QUOTE=122739740]واییییی چقدر ذوق کردم😍😍😍 مبارکهههه خودمم یه قل سه قلوام ست کردن لباسا، دعواها، حسودیا. و..😆😆 ...[/QUOT

😂😂😂😂

خیلی خوشحالم که ذوق کردین و شاد شدین

خیلی ممنون بابت تبریکتون

عزیزم شما مکمل چیزی مصرف کردین؟

واللا مکمل که نه داروی خاصی مصرف نکردم 

فقط از مرکز بهداشت محلمون که پرونده داشتیم گفته بودن فولیک اسید و چند تا از ویتامین ها همین 

خوشبحالت . عشق منم  دانشجوی پزشکی بود شایداگرمنم بودم الان باهم بودیم  خوشبخت باشیدکنارهم ...

میشه بپرسم  پس چرا نخوندین؟؟؟؟ یا ادامه ندادین؟

شما هم ۲۶ سالتونه؟

خوشبحالت . عشق منم  دانشجوی پزشکی بود شایداگرمنم بودم الان باهم بودیم  خوشبخت باشیدکنارهم ...

ممنونم از دعای خیرت 

اگه خیلی دوست داری هیچ وقت دیر نیست شروع کن

انشالله همون دعایی که خودت به خودت کردی با بهترین ها برات رقم بخوره  چشم میام میگم

خيلي ممنونم عزيزمم خدا از حرفتون بشنوه 

اميدوارم با زندگي خوب وبسيار لذت خوشي دتشته باشيد

و تا اخر عمر عشقتون پايدار 

وهمچنين بچه هاي گلت

خیلی خیلی خیلی مبارکه ایشالا بسلامتی و خوشی .منتظر تایپیک بعد اعلام خبربارداریت ب شوهرت هستم یادت نره ها حتما مارو درجریان بزار دارم میمیرم ازفضولی  

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
وایی اگه دوست داشتین اسماشونو میگین؟

اره عزیزم سوگل و سوگند.الان ماشالله بزرگ شدن.ده ماهشونه و شیطون.اسایش نداریم از شیطونیاشون

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …