2777
2789

تو این یه سال خیانت پرخاشگری دروغ گویی خساست تخقیر و دوبارم فحش داد و بارها گریه کردم و بی تفاوت بود گفت ندارم و اینا همرو کنار اومدم،البته به موازات این رفتارا عاشق و مهربون و مسئولیت پذیر بود انگار رو الاکلنگ بودم،تا شب اخر شب یلدا سر اینکه تو مهمونی دستمالم افتاده و براش میوه برنداشتم توجمع ک بهم پرخاش کرد هیچی شب اومدیم خونشون گفتم حق نداری سر اینکه دستمالم افتاده یا میوه برنداشتم واست به من چشم غره بری تو جمع استرس بدی چی فک کردی،با یه حالت عصبانیت و بیتفاوتی دراز کشیده بود بهم گفت بزار بریم سر زندگی عین خودت میشم اگر زندگی بهت زهر نشد یا اگر زندگی رو بهت زهر نکردم،گفتم یعنی میخوای خونرو پرکنی دستمال کاغذی؟گفت نه هرچیزیمو پخش میکنم یه طرف و اگر زندگی بهت زهر نشد در صورتی ک من هیج وقت پیشش شلخته نبودم...اون شب تا صب تو روستاهای اطراف شهر ک محلشون بود منی ک از هر لحاظ تو تاپ ترین حالت بزرگ شده بودم و بخاطر عشق پای این ادم واستاده بودم فقط گریه کردم ک چقدر خودمو خار کردم....

حالا ک حکم طلاقمون اومد بی همه چیز ارزوی زندگی با منو به گور بردی اشغال برو زندگی رو ب مامانت زهر کن

مبارک باشه طلاقت

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

احسنت

واقعا نمیدونم چرا بعضیا خیانت بی احترامی میبینن بخاطر حرف مردم خودشون بدبخت میکنن جدا نمیشن

امیدوارم خدا چنان خوشبختت کنه که همین نامزدت هرروزشو بشینه حسرت زندگی و خوشبختی تو رو بخوره کثافط عنتر بگو تو کی ک بخوای زندگی ب من زهر کنی 😒

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

خوبش کردی.حالا اون التماس تو رو بکنه.حقش همین بود.بی لیاقت.خوابشم نمی بینن که زنی بالاتر از خودشون گ ...

بخدا من نمیخوام بگم خفنم یا روستا بده پایین شهر بده نه اتفاقا قبول کردم برم باهاش همون پیاین شهر زندگی کنم ولی این داشت به منی ک خونمون تو تاپ ترین منطقه بود ک خودش میگفت باورم نمیشه باتو ازدواج دارم میکنم ب منی ک از بچگیم جاهایی رفتم ک تواون توخابم نمیبینه میگفت او بلد نیستی رفتار کنی ابروی منو داری میبری ک مثلا تو خونه ی مادربزگش ک تو روستاست دستمال کاغذی من افتاده زمین،به من میگفت چه فایده نوازنده ی ارکستر سمفونیک بودنت باید جوری باشی ک یکی ازت از خونه داری میپرسه رو هوا حواب بدی حالا من تو خونه داری و غذا و اینا از سر خاندانشم زیادی بودم

احسنتواقعا نمیدونم چرا بعضیا خیانت بی احترامی میبینن بخاطر حرف مردم خودشون بدبخت میکنن جدا نمیشنامید ...

همون دیگ اخه اینی ک الان تو عقد ب من تو عصبانیتش وقتی کار اشتباه کرده و من قهرم بهم میگه به کی..رم ک نمیخوری،یا ظرف نشستی ک رید.ی پس فردا میخواد چیکار کنه؟

بخدا من نمیخوام بگم خفنم یا روستا بده پایین شهر بده نه اتفاقا قبول کردم برم باهاش همون پیاین شهر زندگی کنم ولی این داشت به منی ک خونمون تو تاپ ترین منطقه بود ک خودش میگفت باورم نمیشه باتو ازدواج دارم میکنم ب منی ک از بچگیم جاهایی رفتم ک تواون توخابم نمیبینه میگفت او بلد نیستی رفتار کنی ابروی منو داری میبری ک مثلا تو خونه ی مادربزگش ک تو روستاست دستمال کاغذی من افتاده زمین،به من میگفت چه فایده نوازنده ی ارکستر سمفونیک بودنت باید جوری باشی ک یکی ازت از خونه داری میپرسه رو هوا حواب بدی حالا من تو خونه داری و غذا و اینا از سر خاندانشم زیادی بودم

همون دیگ اخه اینی ک الان تو عقد ب من تو عصبانیتش وقتی کار اشتباه کرده و من قهرم بهم میگه به کی..رم ک ...

واقعا خیلیا لیاقت ندارن، تو حاضر شدی از ناز و نعمت هات بگذری بخاطر اون یسری سختی و. مشکلات تحمل کنی ولی اون قدر نشناس بوده خداروشکر کن که همین الان قبل عروسی ذاتشو نشون داده

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

بخدا من نمیخوام بگم خفنم یا روستا بده پایین شهر بده نه اتفاقا قبول کردم برم باهاش همون پیاین شهر زند ...

تاپیکاتو خوندم عزیزم.این ادم خودش پایینه و تو رو هم با خودش پایین می کشه.عزیزم شاید به بعضیا بر بخوره اما فرهنگ ادما همه یکسان نیست.ادم باید با هم کفو خودش ازدواج کنه.تو از اول هم اشتباه بزرگی کردی که با این وارد رابطه واسه ازدواج شدی.خود شیفتگی که داره سطح فرهنگشم که پایینه.