2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
ممنونم.شرایططو کامل درک میکنم.فقط استراحت کن.کار سنگین نکن.چیز سنگین برندار.از بلندی و پله و سر بالا ...

مال من مشکوکه. پنجه پنجاه.... انشاالله هرچی صلاحته برات پیش بیاد گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس خوبی گرفتم ازت خیلی مبارکت باشه انشاء الله به سلامتی به دنیا بیان تورو خدا برای منم دعا کن&nbs ...

خداروشکر که حالتونو خوب کرررررردم واقعا خوشحال شدم

انشالله به سلامتی 

چشم اگر لایق باشم 

اگه منتظر نی نی هستی من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
مال من مشکوکه. پنجه پنجاه.... انشاالله هرچی صلاحته برات پیش بیاد گلم

ان شالله مثبت میشه 

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
حرفتون درسته ولی فردا میشه یه آدم عقده ی وسرخورده.وقتی همسناش میبینه ومقایسه میکنه.اونا بچه ن درک ند ...

اگر یذره درباره تربیت فرزند مطالعه داشته باشید متوجه میشید که کاملا در اشتباهید اگر به نیاز های روووحی بچه پاسخ ندین عقده ای میشه ولی خواسته های غیر ضروری جسمی لازمه گه گاه پاسخ داده نشه تا بچه یاد بگیره در آینده همه چیز گل و بلبل نیست قدرت تحملش بالا بره..

نه عزیزم داروی خاصی مصرف نکردم  همون ویتامین ها وفولیک اسید و اینا که هر خانم اقدامی مصرف میکن ...

میشه اسم ویتامین و بگی با فولیک اسید اگ مقدوره عکس بزار منم دوس دارم بچه های بعدیم دوقلو یا س قلو بشه😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

خیلی مبارکه دوست عزیز. الهییییییییی الهییییییییی که دامن همه ی منظرا سبز بشه . منم اون وسط مسط ها باشم  

الهی که به خوشی بزرگشون کنی واز داشتنشون لذت ببری. خدا بهت ببخشدشون.  

این باشه آرزومون...نریزه آبرویی
میشه اسم ویتامین و بگی با فولیک اسید اگ مقدوره عکس بزار منم دوس دارم بچه های بعدیم دوقلو یا س قلو بش ...

عزیزم الان دیگه مصرف نمیکنم نمیدونم دارم یا نه 

ولییی به خدا به خاطر این دارو ها سه قلو نشده اصلا من قصدم چندقلویی نبود

مرکز بهداشت و سلامت محلتون برین توضیح میدن پرونده باز میکنن برای منم از اونجا دادن

همین جوری خودسر دارو نخورین ها

البته الان خونه نیستم برم چشم 

خیلی مبارکه دوست عزیز. الهییییییییی الهییییییییی که دامن همه ی منظرا سبز بشه . منم اون وسط مسط ها با ...

انشالله همییییین دعایی که کردی براتون اتفاق بیفته

منم خوشحال شم با خبر بارداری شما