2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85486 بازدید | 2049 پست
آره عزیزم منم سه تا دارم دخترم ۱۲ پسرم ۴ دختر کوچولو هم ۴۵ روزشه. انشالله سالم باشه و دحتر که دخترت ...

وااای خدا حفظشون کنه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عزززیززززم خیلی بهت تبریک میگم که خدا یهویی سه تا فرشته کوچولو بهت داده 😍😍😍😍 خیییبلی لذت بخشه و ...

خیلی ممنووون عزیزم بابت تبریکتون

ببخشید یهو صفحه هارو قاطی کردم نتونستم جواب بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳قلو باردار شدم ولی ماه ششم دهانه رحم باز شد و هر سه زنده زنده بیرون اومدن و فوت شدن.دو پسر و یک ...

ایوااای خیلی ناراحت شدم خدا به دلت آرامش بده

و یدونه فرزندتونو حفظ کنه

برای منم دعا کن حامله شم

انشالله عزیزم به همین زودیا 
من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

ولشون کن . در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نمیشه بست. یه بچه داشته باشی حرف در میارن دوتا و سه ...

وااای اونجاش که گفتین شوهرم دهن بین و میگه یدونه بیاریم پسر 

یه لحظه فکر کردم آدم میتونه خودش جنسیتو انتخاب کنه 

مسخره نکردم ها واقعا میگم 

ولی جدا از این به فکر سلامتیتون باشین

درسته دهن مردمو نمیشه بست

ول کن اینارو به خدا وقتی تاپیکتو دیدم خیلی زیاد خوشحال شدم مبارکه فقط اونجاش که مثل هم لباس میپوشن ب ...

منم کیییییف میکنم وقتی شماها خوشحال میشین و انرژی میگیرین از این تاپیک

😍😍😍😍

انشالله عزیزم به همین زودیا  من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم ببینین اصلا نگران نباش ...

انشالله الان ۱۲ روزه عقب انداختم آز هم منفی بوده چند روز پریشب..۲ شبه ذیدم آز منفیه دمنوش پریودی میخورم ولی نمیشه

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
ب نظرم عکس سونوگرافیتو لوله کن دورش روبان ببند و ب عنوان کادو بده بهش .البت درکنار شام و کیک خودت پز

پیشنهاد عالی بود ایول😍

سلامت باشین

انشالله الان ۱۲ روزه عقب انداختم آز هم منفی بوده چند روز پریشب..۲ شبه ذیدم آز منفیه دمنوش پریودی میخ ...

عزیزم چرا دمنوش میخوری؟

ای جااان سه بار مبارکت باشه😍

چجوری تو دلت نگهداشتی زودی ب شوهرت بگو دیگهههههههه

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩