خودتتو گول نزن اگه همسرت تورو دوست داشت به هیچ زنی نگاه نمیکرد چه برسه به صیغه کردن خودت شوهرتو بهترازهمه میشناسی ولی نظرمن اینه اون ادم بشو نیست اگه زن صیغه ایشو هم دوست داشت بازسراغ تو هم نمیومد ذات شوهرت هرزه
متاسفم اینطورشده ولی خوب مردا 80 درصدشون اینکارومیکنن درکت میکنم خ سخته تحملش ولی ببین چطوریه شاید پ ...
يعني ممكنه با حرفايي ك ميزنه نشونه پشيمونيش باشه؟ فقط بهم ميگه صبر داشته باشم تمامش ميكنم و خيلي تو فكر ابروشه راستش من بد شكي بهم وارد شده كمرم شكسته اصلا توان ندازم ديگه دلم ميخاد جدا بشم
يعني ممكنه با حرفايي ك ميزنه نشونه پشيمونيش باشه؟ فقط بهم ميگه صبر داشته باشم تمامش ميكنم و خي ...
بنظرم یه بار بهش فرصت بده ولی زیاد باهاش صمیمی نشو تیکه ننداز ولی همیشه یه جوررفتارکن تانفهمه بخشیدیش یه جور رعبو وحشت که نره دنبال اینکارا وزیاد تیکه ننداز تا روش باز نشه بروت
وزن اولیه 79 وزن هدف 65 پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
بنظرم یه بار بهش فرصت بده ولی زیاد باهاش صمیمی نشو تیکه ننداز ولی همیشه یه جوررفتارکن تانفهمه بخشیدی ...
ممنون عزيزم ولي اون رفته زن صيغه كرده و مثه اينكه وابسته شده و من دوام نميارم تو اين رابطع چون مرتب بستري ميشم و فشار رومه تو سن سي سالگي اين بلا رو سرم اورد فكر كنم بهترين راه حل طلاق باشه اخه ب خواهرش گفته اگه ميتونه يه نفر ديگه رو تحمل كنه من بر كيگردم در غير اينصورت برنميگردم اخه دو روزه رفته و گوشيس رو خانوش كرده