2777
2789
یه فرصت دوباره بهش بده وقتی رفای هم از. لخاظ مالی خودت پر کن تلًا بعدا به دردت بخوزعًه

آخه میگم لیاقت نداره 

خیلی کلک بازه و نقشه میکشه 

میگم همینجا یه کار پیدا کنم و برم سرکار 

اگه برگردم خونوادم گفتن دیگه تا آخر عمرت نباید طلاق بگیری  اگه جدا میشی هم همین الان جدا شو م ...

پس همون طلاقتو بگیر

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگم لیاقت نداره  خیلی کلک بازه و نقشه میکشه  میگم همینجا یه کار پیدا کنم و برم سرکا ...

اره این خیلی بهتره

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  

خودتتو گول نزن اگه همسرت تورو دوست داشت به هیچ زنی نگاه نمیکرد چه برسه به صیغه کردن  خودت شوهرتو بهترازهمه میشناسی  ولی نظرمن اینه اون ادم بشو نیست اگه زن صیغه ایشو هم دوست داشت بازسراغ تو هم نمیومد ذات شوهرت هرزه 

عزیزم دوست همسرمن فوق العاده مذهبیه توجمع خانمشو میزاره روسرش ولی بچه دارنمیشن ینی 3 بار شده تو 6 ما ...

خانومش جدا شد ازش؟؟؟

صيغه رو باطل كرد؟؟؟ خواهش ميكمم جواب بده🙏🏻

آخه میگم لیاقت نداره  خیلی کلک بازه و نقشه میکشه  میگم همینجا یه کار پیدا کنم و برم سرکا ...

شوهر منم كلك باز حرفه ايي تازه فهميدم صيغه كرده دارم مرگمو حس ميكنم  جدا شدين شما؟؟؟؟؟ من نميدونم چيكار كنم ميگه فرقت بده تمامش كنم

خانومش جدا شد ازش؟؟؟ صيغه رو باطل كرد؟؟؟ خواهش ميكمم جواب بده🙏🏻

سلام نه جدانشده خانمش نمیدونه بدونه ضربه خ بدی میخوره دوست صمیمیم هس ولی بهش نمیگم چون شوهرش دوسش داره فقط چون بچه دارنمیشن بهم ریخته کمی

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
شوهر منم كلك باز حرفه ايي تازه فهميدم صيغه كرده دارم مرگمو حس ميكنم  جدا شدين شما؟؟؟؟؟ من نميدو ...

متاسفم اینطورشده ولی خوب مردا 80 درصدشون اینکارومیکنن درکت میکنم خ سخته تحملش ولی ببین چطوریه شاید پشیمونه و تکرار نکنه

متاسفم اینطورشده ولی خوب مردا 80 درصدشون اینکارومیکنن درکت میکنم خ سخته تحملش ولی ببین چطوریه شاید پ ...

يعني ممكنه با حرفايي ك ميزنه نشونه پشيمونيش باشه؟ فقط بهم ميگه صبر داشته باشم تمامش ميكنم  و خيلي تو فكر ابروشه  راستش من بد شكي بهم وارد شده كمرم شكسته اصلا توان ندازم ديگه  دلم ميخاد جدا بشم 

يعني ممكنه با حرفايي ك ميزنه نشونه پشيمونيش باشه؟ فقط بهم ميگه صبر داشته باشم تمامش ميكنم  و خي ...

بنظرم یه بار بهش فرصت بده ولی زیاد باهاش صمیمی نشو تیکه ننداز ولی همیشه یه جوررفتارکن تانفهمه بخشیدیش یه جور رعبو وحشت که نره دنبال اینکارا وزیاد تیکه ننداز تا روش باز نشه بروت

بنظرم یه بار بهش فرصت بده ولی زیاد باهاش صمیمی نشو تیکه ننداز ولی همیشه یه جوررفتارکن تانفهمه بخشیدی ...

ممنون عزيزم ولي اون رفته زن صيغه كرده و مثه اينكه وابسته شده و من دوام نميارم تو اين رابطع چون مرتب بستري ميشم و فشار رومه تو سن سي سالگي اين بلا رو سرم اورد فكر كنم بهترين راه حل طلاق باشه اخه ب خواهرش گفته اگه ميتونه يه نفر ديگه رو تحمل كنه من بر كيگردم در غير اينصورت برنميگردم  اخه دو روزه رفته و گوشيس رو خانوش كرده   

ممنون عزيزم ولي اون رفته زن صيغه كرده و مثه اينكه وابسته شده و من دوام نميارم تو اين رابطع چون مرتب ...

ینی میخاد بااون خانم ازدواج کنه؟چطوری هس که وابسته اون خانم شده ولی میتونه راحت شمارو ترک کنه؟