2777
2789
منم کسی رو ندارم از الان غصه دو سه روز بعداز عملمو گرفتم که نمیتونم پاشم به کارام برسم،چیکار کنم،؟

خیلی بی کسی سخته .. من سر اولیم یک روزایی انقدر وقت نداشتم گرسنه می موندم تا شوهر م بیاد یک چیزی بده دستمم.. ولی سر این نمی تونم ... همه امیدم به اینکه برم پیش مادرم ... تنهایی سر اولیم کابوس بود برام .. تازه الان اولیم هست و نیاز به رسیدگی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب استراحت کن عزیزم. حالا دو سه روز غذا از بیرون بگیرید هیچ کاریم نمیخواد بکنی

نمیشه غذای بیرون خورد پر از ادویه است ... دخترم سینه من نمی گرفت وقتی غذا از بیرون می خوردم 

خود بیمارستانی که میری باید بگی برات میزنن حتما قبل عملت باید یهشون بگی 

ب دکترم گفتم گفت داروخونه بیمارستان قبلا داشته ولی الان دیگه نداره. نسخه بهم داد گفت خودت بخر

نه نسخه بهم دادن گفتن خودت بخر

تحریم کردن بیمارستان هم گدا شده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نمیشه غذای بیرون خورد پر از ادویه است ... دخترم سینه من نمی گرفت وقتی غذا از بیرون می خوردم 

باید بگم صبح آقام یه سوپی چیزی بزاره بره سرکار

خودم شیاف بزنمو بلند شم 

دوستتون دارم 💕

واای من زدم اصلاااااااااااااااااااا دردی حس نکردم چون اولین تجربه سزارینم بود فک میکردم کلا سزارین درد نداره ولی بعدا از دوستام شنیدم حتی حرفم نمتونستن بزنن.من از تعجب به دکترم گفتم چرا درد ندارم گفت بخاطر پمپ درده

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗