2777
2789
عنوان

من و دخترم ابرو های کمونیش

117 بازدید | 12 پست

سلام 

دخترم پیش دبستانیه ماشاله موهای پرپشت و مشکی داره خیلی خوشگله موهاش به مامان قشنگش رفته  ابروهاشم نگم پهن و پیوسته هم هست  تو تاپیکهای قبلم دنیا اومدنش رو گفتم کلا یه گوله پشمالو دنیا اومد دخترنازنینم  

خلاصه امروز صبح میگه مامان بیا وسط ابروهامو بردار مو داره دوستام میگن چرا برنمیداری   گفتم دخترم ابروهات به این قشنگی دخترای شرقی معروفن به ابروهاشون حالا میگه موهامم خیلی سیاهه دوست دارم قهوه ای باشن مامان

خدا به فریادم برسه دو سال دیگه چی میخواد ازم دختر قرتیم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم😂😂😂❤️

بگو کلی بزرگ شدی ذوق ابرو های خوشگلتو میکنی 

اما وسط ابروهاشو اینحور که مشخصه باید برداری در اینده بسیار نزدیک😅

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آخی همینجوری خوبه قرتی باشه چیکارش داری،ابروهاشو بردار براش اگه بدش میاد،چی خوردی سر حاملگیت عزیزم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

آخی همینجوری خوبه قرتی باشه چیکارش داری،ابروهاشو بردار براش اگه بدش میاد،چی خوردی سر حاملگیت عزیزم

پیش دبستانیه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

چی خوردی تو حاملگی عزیزم منم دوست دارم بچم پرمو باشه عشق کنم

انقدر بد ویار بودم هیچی نمی خوردم ولی موهاش به خودم رفته 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چند سالشه؟؟

6 سالشه قرتی خانم

بچست بابا از الان بردارم ده سالگیش چکارش کنم  

وای عزیزم😂😂😂❤️بگو کلی بزرگ شدی ذوق ابرو های خوشگلتو میکنی اما وسط ابروهاشو اینحور که مشخصه باید ب ...

آره یه بار خودش قیچی کرده کلی دعواش کردم