2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 10832 بازدید | 266 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا سال بعد که دوباره پخش کردن این مورد اصلاح میشه ، یوزارسیف هم بعد از ۱۶ سال به زلیخا پا میده و زلیخا بعد از این همه سال ناکام نمیمونه و کور نمیشه ایشالا به حق پنج تن 

این وسط سی سال زجر کشید سی سال عذاب مطلق خفت خاری و رفته رفته بدتر شد همه زندگیش رو برای تقاص گناهش ...

من 11سال دارم زجر میکشم گناه و اشتباه هم نکردم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
با نهایت تاسف ک پایتخت گذاشتن ساعت ۹خدا کنه یچیزی بذارن که بشه تلویزیون روشن کرد

تازه تاااا فصل هفتمم میزارنش

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
تو فیلم واقعیتو نگفتم بخاطر بدآموزی شاید.... ولی تو واقعیتو تاریخو روایات میگن یوسف دیر اومد پایین

صحنه آخر یهودا رو نشون میده که میگه خواهی دید که پیروان ما رو نمیگن یوسفی میگن یهود ی 

میگن نسل الانشون از یهودا هست

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عشق زلیخا اول یه هوس نفسانی بود، اما به مرور تبدیل به یه حالت مقدس شد، طوری که نسبت به ظواهر دنیا کم کم بی توجه شد و اون شخصیت مغرور تبدیل به یه شخصیت متواضع شد. در نهایت هم از عشق یوسف به عشق خدای یوسف رسید. این سیر تکامل زلیخا تو این دنیا بود.