2777
2789

من فقط وقتی به هوش اومدم درد داشتم که سریع دوباره بی هوش میشدم فقط این پروسه توی ریکاوری بود بعدش اصلا درد حس نکردم . فردایی هم که مرخص شدم رسیدمخونه رفتم حموم وایستادم به آشپزی 

البته من کسی کمکم نبود ولی می خواهم بهت بگم انقدر سزارین خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پمپ درد کدومه ؟ همین که میزنن نفس میکشی؟

نه،آمپول تو سرم میزنن اتاق عمل مورفین غلیظ شده شدیدا کاهش میده درد زایمان و

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
شیافم خیلی عالیه. اونموقه که پمپ نبود شیاف میزاشتن دیگه☺

اولی زدم هیچی حالیم نشد عالی بود زایمانم دومی و بیشعور ها نزدن  مردم از درد تا مدتها درد داشتم اصلا با شیاف قابل مقایسه نیست

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
من فقط وقتی به هوش اومدم درد داشتم که سریع دوباره بی هوش میشدم فقط این پروسه توی ریکاوری بود بعدش اص ...

منم کسی رو ندارم

از الان غصه دو سه روز بعداز عملمو گرفتم که نمیتونم پاشم به کارام برسم،چیکار کنم،؟

دوستتون دارم 💕

نه،آمپول تو سرم میزنن اتاق عمل مورفین غلیظ شده شدیدا کاهش میده درد زایمان و

اهان یکی از دوستام گفت تو ریکاوری هی داد بزن بگو درد دارم تا دردت شروع نشده بهت یه امپول میزنن بعد اصلا درد نداری. منم تا اوردنم تو ریکاوری شروع کردم داد و ییداد که درد دارم پرستاره میگف خانم تو هنوز بدنت بی حسه بی حسه درده چی داری اخه 😀 ابروم رفت

❤خدایا شکرت❤
منم کسی رو ندارم از الان غصه دو سه روز بعداز عملمو گرفتم که نمیتونم پاشم به کارام برسم،چیکار کنم،؟

خب استراحت کن عزیزم. حالا دو سه روز غذا از بیرون بگیرید هیچ کاریم نمیخواد بکنی

❤خدایا شکرت❤
اهان یکی از دوستام گفت تو ریکاوری هی داد بزن بگو درد دارم تا دردت شروع نشده بهت یه امپول میزنن بعد ا ...

نه بعد جراحی مسکنه پمپ درد نیست اون و فقط موقع جراحی میزنن