2777
2789
باید بگم صبح آقام یه سوپی چیزی بزاره بره سرکار خودم شیاف بزنمو بلند شم 

من خداروشکر سر اولی درد نداشتم الان از خانوما شنیدم که ممکن درد داشته باشه ... وگرنه من از روز دوم دردی حس نکردم پامیشدم برای خودم راه میرفتم ولی کار نوزاد زیاد 

من اگه نتونم برم پیش مادرم شاید پرستار بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای من زدم اصلاااااااااااااااااااا دردی حس نکردم چون اولین تجربه سزارینم بود فک میکردم کلا سزارین د ...

من اولین باری که از تخت بلند شدم نتونستم تا چند دقیقه بعدش حرف بزنم هنوز علتشو نفهمیدم. ینی صدام کلا در نمیومدا

❤خدایا شکرت❤

عزیزم پمپ درد توسط بیمارستان تهیه میشه تو لازم نیست بخری 

دوم اینکه من سز کردم بخداااااااا نه پمپ داشتم نه چیزی اصلاااااااا لازم نمیشهههههه 

اصلا نمیدونم کجاست. من فرهمند زایمان کردم ساختمانش بدرد نمیخورد ولی پرسنل عالیییی چقد بهم رسیدن تن ت ...

تو خیابون تختی هست. علوی هم ساختمونش قدیمیه ولی خیلی تعریفشو میکنن. خصوصیا اکثرا خوبن

من خداروشکر سر اولی درد نداشتم الان از خانوما شنیدم که ممکن درد داشته باشه ... وگرنه من از روز دوم د ...

برای دو روز بیمارستان فکر پرستار کردم

من تا یک هفته درد داشتم

سر هفته تموم شد

دوستتون دارم 💕

آره دیگه حتی یه لیدی میل ساده یا شیاف پروژسترون هم گیر نمیاد مسخرشو درآوردن

حالا نخه بخیه چینیه،من بیمارستان خصوصی بودم گفتن جذبی چینیه ممکنه باز بشه ما کار نمیکنیم معمولی زدن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم زایمان کردی به سلامتی؟کدوم بیمارستان و پیش کدوم دکتر؟راضی بودی از عملت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم