2777
2789

چون خانمم 

نمیدونم تاسف باره یا نه ولی تو ارگانای مختلف اگ مسئول مربوطه اقا باشه کارت به همین واسطه زودتر راه میافته اگ میگی نه این بار بیشتر دقت کن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خیلی جاها رفتم چون مرد بودم کارم و با تاخیر انجام دادن و  خانپم اومده سریع کارشو راه انداختن هم خوبه هم بد ،خوبیش اینه چون خانومه و میط مردونس زودتر کارشو راه انداختن و بدیش اینه که کارمنده هول بوده زودتر از حد معمول کارشو راه انداخته

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

بخدا دیدم هر نوع زنی باشه کارش زودتر راه میافته

مخالفم.فقط ب خانمای زیبا و در و داف بها میدن

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

من که لذت میبرم خیلی خوبهحالا شما هر چقدر خوشتیپ تر باشی ،کارت بیشترم راه میوفته😂

من وکیلم هر موقع میرم دادگاه برای اجرا یا پیگیری تفاوت رفتارشونو متوجه میشم قشنگ کارمو تا حل نکنن ولم نمیکنن

اره من خیلی جاها رفتم چون مرد بودم کارم و با تاخیر انجام دادن و خانپم اومده سریع کارشو راه انداختن ...

من به عینه تفاوت رفتارشون مثلا با من و همکار اقا رو دیدم  واقعا در این حد تفاوت میزارن 

شوهر نداری؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من وکیلم هر موقع میرم دادگاه برای اجرا یا پیگیری تفاوت رفتارشونو متوجه میشم قشنگ کارمو تا حل نکنن ول ...

اسی شاید واسه تو اینطوره 

برا من همیشه مردا حمله ور شدن و کسیم بهم اهمیت نداده🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋